Johnny Depp: Πώς να κάνετε μία bisexual, straight!

Γωγώ Φούντα
Johnny Depp: Πώς να κάνετε μία bisexual, straight!

To κορίτσι του Johnny άλλαξε γούστα και για όλα ευθύνεται ένα άλογο!

Όταν η πληροφορία, ότι ο φρεσκοχωρισμένος Johnny Depp και η Amber Heard είναι ζευγάρι, είδε το φως της δημοσιότητας, όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό και με την εξής απορία: « Μα πώς; Αφού η Amber είναι λεσβία»!

Ήρθε η ώρα λοιπόν να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα σχετικά με τη σεξουαλικότητα της νεαρής ηθοποιού. Η Amber λοιπόν ποτέ δεν αυτοχαρακτηρίστηκε ως gay και έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι στο παρελθόν διατηρούσε σχέσεις και με άντρες αλλά και γυναίκες. Μάλιστα, πριν γνωρίσει το Johnny είχε για πολλά χρόνια σχέση με... την Tasya van Ree, ναι καλά καταλάβατε με γυναίκα!

Οι δυο τους ήταν μαζί από το 2008 και αποφάσισαν να χωρίσουν στις αρχές του χρόνου, την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή που ανακοινώθηκε και το διαζύγιο του Johnny Depp με την επί 14 χρόνια σύντροφό του Vanessa Paradis. Οι φήμες που υποστηρίζουν ότι ο Johnny και η Amber διέλυσαν τις σχέσεις τους για να μπορέσουν να είναι μαζί είναι εντελώς ανεπιβεβαίωτες και μάλλον ψευδείς καθώς τόσο ο διάσημος ηθοποιός όσο και η νεαρά και όμορφη συνάδελφός του είχαν αμέτρητες σύντομες σχέσεις πριν βρεθεί ο ένας στο δρόμο του άλλου.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως οι δυο τους, επιβεβαιωμένα πια, είναι μαζί και τρανή απόδειξη αυτού είναι το... άλογο που έκανε δώρο ο Johnny στην αγαπημένη του!

Μάλιστα, άτομο από το κοντινό περιβάλλον του νεοσύστατου και ιδιαίτερου αυτού ζεύγους υποστηρίζει: « Ο Johnny είναι πολύ ευτυχισμένος δίπλα στην Amber και της φέρεται πολύ καλά. Το είχε ανάγκη αυτό γιατί πέρασε πολύ δύσκολα τα δύο τελευταία χρόνια με τη Vanessa. Αυτή ξέσπαγε τα νεύρα της πάνω του και αυτός έπινε όλο και περισσότερο. Σε σημείο που τον απείλησε ότι αν δεν το κόψει θα χωρίσουν. Όλα αυτά συνέβαιναν ήδη από το 2010 με τους δυο τους να κάνουν υπομονή για το καλό των παιδιών τους. Μέχρι που το ποτήρι ξεχείλισε και αποφάσισαν να ανακοινώσουν επίσημα το χωρισμό τους».

Ελπίζουμε τώρα ο αγαπημένος και πολύπαθος Johnny να βρει την ευτυχία δίπλα στην... πεταχτούλα Amber! Για να είμαστε ειλικρινείς βέβαια δε θα θέλαμε να είμαστε στη θέση του καθώς δε θα ξέρει από πού να φυλαχτεί με τα ιδιαίτερα γούστα της αγαπημένης του!

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω, ο διάσημος ηθοποιός στην προσπάθειά του να κάνει την αγαπημένη του straight, συμβουλεύτηκε την παρακάτω λίστα:

1) Φορέστε όλα σας τα αξεσουάρ

2) Δείξτε της τον Alexander Skarsgard γυμνό ή έστω ημίγυμνο

3) Κάντε της δώρο ένα άλογο (έγινε ήδη)

4) Πείτε της: Θεέ μου, είσαι πολύ πιο όμορφη από τον πρώην μου τον... Κώστα!

Διαβάστε επίσης: Johnny Depp: Τι συμβαίνει με την Amber Heard;

Οριστικός χωρισμός για Johnny Depp και Vanessa Paradis