H Αdele θα γίνει μαμά!

H Αdele θα γίνει μαμά!

Η 24χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε σήμερα μέσω του επίσημου site της πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Simon Konecki.

Αν αυτό δεν είναι το Σαββατοκύριακο των εκπλήξεων δεν θα είναι κανένα άλλο. Μετά τον αναπάντεχο χωρισμό του Tom Cruise με την Katie Holmes, άλλη μια είδηση-έκπληξη σήμερα το πρωί ήρθε για να αναστατώσει (αλλά με καλό τρόπο) αυτή τη φορά τη διεθνή showbiz. Η Adele περιμένει το πρώτο της παιδί!

Η διάσημη τραγουδίστρια έγραψε σήμερα το πρωί στο site της:

"Με χαρά σας ανακοινώνω πως ο Simon κι εγώ περιμένουμε το πρώτο μας παιδί. Ήθελα να το μάθετε κατευθείαν από εμένα, προφανώς και είμαστε απίστευτα χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι, αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή την πολύτιμη στιγμή. Πάντα δική σας, Adele xx"

Και σίγουρα αυτό είναι ένα από τα καλύτερα celebrity-νέα που έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό, καθώς αν υπάρχει ένα διάσημο άτομο που αξίζει την ευτυχία περισσότερο από κάθε άλλο αυτό είναι η 24χρονη Adele, η οποία δεν λες πως περνούσε και καλά τα τελευταία χρόνια, σε προσωπικό επίπεδο (το album της "21", άλλωστε, είναι γεμάτο από θλιμμένα, αν και υπέροχα, τραγούδια για το άδοξο τέλος της σχέση της με τον πρώην σύντροφό της).

Η σχέση της με τον 36χρονο επιχειρηματία Simon Konecki ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι και η ίδια είχε δηλώσει και επίσημα πριν λίγο καιρό πως σκοπεύει να κάνει ένα διάλειμμα από την καριέρα της για 4-5 χρόνια, ώστε να επικεντρωθεί στη σχέση της.

"Αν δουλεύω συνεχώς, οι σχέσεις μου αποτυγχάνουν. Τουλάχιστον τώρα θα έχω αρκετό χρόνο για να γράψω έναν χαρούμενο δίσκο. Και να είμαι ερωτευμένη και να είμαι ευτυχισμένη. Και μετά δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα παντρευτώ. Θα αποκτήσω παιδιά. Θα φυτέψω ένα ωραίο περιβόλι λαχανικών", είχε πει τότε η Adele. Μπορεί τα πράγματα να μην της ήρθαν με ακριβώς αυτή τη σειρά, αλλά κάτι μας λέει πως και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν σύντομα. Με το καλό, λοιπόν!

Διαβάστε επίσης:

Η Adele απέκτησε ένα παλάτι (γιατί το αξίζει)

Παρατάει η Adele το τραγούδι;