Hot Video: Το σεξ στο μυαλό του Kanye West με την Anja Rubik!

Hot Video: Το σεξ στο μυαλό του Kanye West με την Anja Rubik!

Αποκλειστικά για το περιοδικό 25!

Όταν λέγαμε πριν λίγο καιρό πως η Anja Rubik θα αλλάξει το τοπίο στα περιοδικά γύρω από το σεξ, το εννοούσαμε αλλά μάλλον εκείνη βάλθηκε να το αποδείξει για τα καλά.

Στο τελευταίο της project για την προώθηση του 25, συνεργάζεται με τον Kanye West. Ο ράπερ, περιγράφει το σεξ μέσα στο μυαλό του χρησιμοποιώντας εκόνες και ερεθίσματα από το επόμενο τεύχος. Βλέπουμε μάλιστα το δικό του γυμνό σώμα, όπως και της Rubik. Δεν είναι μόνο αυτά τα σώματα και τα πρόσωπα που αφήνεται να φανταστεί ο νους κοιτώντας τις 'σπασμένες' εικόνες. Αυτά όμως αναμένεται να μας αποκαλυφθούν στις σελίδες του περιοδικού!

Πολλοί διάσημοι σπεύδουν ο ένας μετά τον άλλον να συμμετάσχουν σε ό, τι σκαρφιστεί η Rubik. Εμείς λατρέψαμε το βίντεο που σκηνοθέτησε ο Barnaby Roper. Κορυφή απλά! Τι λέει η Rubik; «Είναι αστείο. Μιλήσαμε για το πορνό τη σήμερον ημέρα και καταλήξαμε στο ότι δεν υπάρχει αληθινό πορνό έξω, με αισθητική, να είναι όμορφο και να χρησιμοποιεί τη μόδα για να δημιουργήσει όμορφες και αισθησιακές εικόνες».

«Θέλαμε ακριβώς τα ίδια πράγματα με τον Kanye και εκείνος συμφώνησε να σουλέψουμε με τον Roper σε αυτό το βίντεο που εξερευνά κάποιες από τις πιο αισθησιακές εικόνες του περιοδικού. Σκεφτηκα πως θα είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον να το κάνουμε να φαίνεται σαν να διεισδύουμε στο μυαλό του Kanye! Δεν είναι πορνογραφικό, αλλά πολύ αισθησιακό!», συνέχισε η Rubik.

Πατήστε εδώ και δείτε το καυτό βίντεο