Ελένη Μενεγάκη: Ποιος μένει και ποιος φεύγει από την εκπομπή της;

Ελένη Μενεγάκη: Ποιος μένει και ποιος φεύγει από την εκπομπή της;

Έρχονται δραστικές αλλαγές στο πλατό της Ελένης.

Άλλη μια τηλεοπτική σεζόν, η 17η στη σειρά τελείωσε για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία όπως συνηθίζει άρχισε ήδη τα μίτινγκ με την ομάδα της.

Τόσο το κανάλι, όσο και η ίδια η Ελένη, είναι αμφότεροι ικανοποιημένοι με την φετινή πορεία της εκπομπής. Το πείραμα -η μεταφοράς της εκπομπής στη μεσημεριανή ζώνη- πέτυχε. Τα νούμερα της AGB ήταν υψηλότερα, και τα διαφημιστικά έσοδα ικανοποιητικά, όμως η γνωστή ρήση «Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις» δεν φαίνεται να ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη ήδη βλέπει κάποια κορίτσια, ψάχνοντας την κατάλληλη που θα στελεχώσει το πάνελ της εκπομπής. Σε αυτή την περίπτωση η δημοσιογράφος Σοφία Χουντάση αποχωρεί από την ομάδα, ενώ σε άλλο ένα ακόμη μέλλος του πάνελ ζητήθηκε να μετακομίσει από το πλατό, στην δημοσιογραφική ομάδα. Οι μόνοι πάντως που μένουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους είναι ο Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος και ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Το θέμα επίσης της Κατερίνας Ζαρίφη δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει. Αν και η Ελένη θέλει να δει την Κατερίνα ανάμεσα στους συνεργάτες της, τίποτε δεν είναι οριστικό. Ακόμη τουλάχιστον. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για επιθυμία, αλλά όχι απαίτηση του σταθμού, να γίνουν περικοπές της τάξης του 15%.

Όλα αυτά καλείται να λύσει η Ελένη τις επόμενες μέρες, πριν φύγει για τις καλοκαιρινές της διακοπές