Μila Kunis: Πάχυνε και νιώθει πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Γωγώ Φούντα
Μila Kunis: Πάχυνε και νιώθει πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Να και κάποια που πήρε κιλά και το χαίρεται!

Μπορεί εμείς οι γυναίκες να έχουμε πάθος με τα κιλά μας και να κάνουμε μονίμως δίαιτα για να καταφέρουμε να γίνουμε σαν τα μοντέλα που φιγουράρουν στα εξώφυλλα των περιοδικών, δύσκολο, υπάρχουν όμως και κάποιες, μάλλον είδος προς εξαφάνιση, που αγαπούν τις καμπύλες και τα παχάκια τους.

Μία από αυτές είναι και η νεαρή ηθοποιός Mila Kunis, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό glamour αποκάλυψε ότι όταν αναγκάστηκε να κατέβει στα 45 κιλά για τον ρόλο της στην ταινία Black Swan, ένιωθε απλά... flat!

« Δεν υπήρχε σχήμα, σουλούπι, τίποτα»! Αποκαλύπτει η μελαχρινή καλλονή και συνεχίζει, « Θεέ μου, είμαι σχεδόν 12 κιλά παραπάνω πλέον και νιώθω τέλεια γι' αυτό»!

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης η Mila πόζαρε σε ένα μπαλκόνι με φόντο τη Νέα Υόρκη ενώ έτρωγε με απόλαυση ένα παγωτό δείχνοντας πιο υγιής και όμορφη από ποτέ.

«Όταν γύριζα το Black Swan όλοι με κοιτούσαν και μου έλεγαν πόσο κοκκαλιάρα δείχνω. Όταν όμως άρχισα να επανέρχομαι στα κανονικά μου κιλά τότε μου έλεγαν ότι ήμουν πολύ καλύτερη ως ανορεξική»!

«Οι άνθρωποι δεν ευχαριστιούνται με τίποτα. Έχασα όλα αυτά τα κιλά λόγω δουλειάς και όχι επειδή έχω ψυχολογικά προβλήματα. Αυτό που έχω τώρα είναι το κανονικό μου βάρος, αυτό που είχα πάντα».

Ενώ στην ερώτηση τι θα ήθελε να κάνει αν δεν ήταν ηθοποιός έδωσε μία μάλλον απροσδόκητη απάντηση: « Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα καθόμουν όλη μέρα μπροστά από μία οθόνη υπολογιστή και θα έκλεινα ραντεβού αντί να πηγαίνω σε bar»!

Βρε Mila, τώρα στο τέλος μας τα χαλάς;