Καλοτάξιδα τα βουλευτικά σας αυτοκίνητα

Καλοτάξιδα τα βουλευτικά σας αυτοκίνητα

Κλαίμε για τα τέλη κυκλοφορίας. Η βενζίνη κάθε μέρα είναι σα να αγοράζουμε κόσμημα αρραβώνων. Αν χρειαστεί σέρβις στα αυτοκίνητο μας, είναι σα να χρειαζόμαστε νοσηλεία εμείς προσωπικά. Όσοι είναι να πληρώσουν δόσεις και δεν μπορούν πια, λένε στις τράπεζες ελατέ πάρτε τα. Τη χαρά των 20 ευρώ βενζίνη δεν την έχουν δει τα ρεζερβουάρ μας μήνες. Δέκα ευρώ ζητάμε βενζίνη και δικαιολογούμαστε πως είναι μεγάλος ο λεκές! Τις περισσότερες φόρες είναι παρκαρισμένα και εμείς γνωρίζουμε την Αθηνά με μετρό, ηλεκτρικό, περιφερειακό, λεωφορεία ακόμη και το τρένο που πάει Χαλκίδα και περνάει από Βόρεια Προάστια.

Οι βουλευτές μας όμως, δεν παίρνουν τα ίδια. Ελάχιστοι δεν δέχθηκαν τα βουλευτικά αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, μεταξύ των βουλευτών που δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να πάρουν βουλευτικό ΙΧ είναι η Φωτεινή Αραμπατζή, ο Ανδρέας Ψυχάρης και ο Βασίλης Κικίλιας, που εκλέχθηκαν για πρώτη φορά με τη ΝΔ.

Στους "παλιούς" που παραδοσιακά αρνούνται την παραλαβή κρατικού αυτοκινήτου περιλαμβάνονται ο Βύρων Πολύδωρας, ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Να πούμε δε ότι ως κίνηση εντυπωσιασμού πιθανόν αλλά με ουσία, ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, είπε ότι οι βουλευτές της έχουν προαναγγείλει ότι θα παραχωρήσουν τα κρατικά ΙΧ σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.
Η κλήρωση των αυτοκινήτων στους βουλευτές γίνεται σήμερα, ενώ να θυμίσουμε ότι οι βουλευτές Αττικής δικαιούνται ΙΧ έως 1.400 κυβικά εκατοστά και αυτοί της επαρχίας έως 1.800.
Ας υποφέρουμε μονοί ενώ πληρώνουμε άλλων τα κυβικά...