Να απολογηθώ επειδή έχω άποψη;

Να απολογηθώ επειδή έχω άποψη;

Διαβάζω τις διαμαρτυρίες σας, ή και τα επιθετικά σας σχόλια στα κατά καιρούς κείμενα μου που αφορούν τόσο στη κ. Σκορδά όσο και σε άλλους σταρ της μικρής οθόνης. Και φυσικά τα λαμβάνω σοβαρά υποψιν μου. Χωρίς καμία αίσθηση πως πρέπει να απολογηθώ, να επιστήσω μονό την προσοχή πως επειδή δεν έχω τίποτα να χωρίσω με κανέναν, ούτε για πιθανά συμβόλαια - να κάνουν ας πούμε πιο κει οι καλλονές να βάλω εγώ το μίνι και να παρουσιάσω - αλλά ούτε και σε κοινωνικό επίπεδο με αλλά ζητούμενα ευτυχίας κατά περίπτωση, όπως γράφω ή μιλώ για αυτό που με ενοχλεί, έτσι θα γράψω και το καλό.

Θα θυμάστε φυσικά πως ύμνους έγραψα για την ευαισθησία της Φαιης Σκορδα να τρέξει στο μαραθώνιο αγάπης στην Θεσσαλονίκη για τα παιδιά του ιδρύματος που χρόνια τώρα τους είναι αφοσιωμένη. Σ'αυτή τη δουλειά δεν είμαστε fans κανενός, ακόμα και αν μας είναι ιδιαίτερα συμπαθής, δεν είμαστε στις δημοσιές σχέσεις της κάθε σταρ, ή πληρωμένοι κονδυλοφόροι. Ούτε φυσικά έχουμε εμπάθειες. Οι εμπάθειες αφορούν στο αν έχεις με κάποιον κοινά και στοχεύεις στα ίδια. Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι που ξέρω και κάνουν κριτικοί, ούτε σπορ αυτοκίνητα θέλουν η διαθέτουν, ούτε βίλες, ούτε μεγαλεπήβολα life style ζηλεύουν. Κάνουμε απλά τη δουλειά μας, επιβιώνοντας με πολλά «όχι» στα όρια της ανέχειας και ήσυχες συνειδήσεις.

Θυμόμαστε, έχουμε αρχεία, γνωρίζουμε τι έχει ειπωθεί κατά καιρούς από προβεβλημένους ανθρώπους της διασημότητας και για αυτό μπορούμε να μιλάμε. Λυπάμαι που προτιμώ να γράφω ύμνους για τον Χατζιδακι και όχι τον Φοίβο, αλλά αυτή είμαι, τι να κάνουμε!

Στο κάτω κάτω υπάρχει τόση πολυφωνία στο διαδίκτυο πια, που σίγουρα θα βρείτε να διαβάσετε απόψεις έκθαμβων θαυμαστών των ινδαλμάτων σας. Εγώ πάντως δεν ευκαιρώ...