Τα «στενάχωρα» γενέθλια του Tom Cruise

Γωγώ Φούντα
Τα «στενάχωρα» γενέθλια του Tom Cruise

Ο superstar έκλεισε μισό αιώνα ζωής αλλά δεν το γλέντησε όπως θα ήθελε!

Τα πιο φειδωλά και καταθλιπτικά γενέθλια πέρασε ο Tom Cruise παρά το γεγονός ότι έκλεισε μισό αιώνα ζωής και αλλιώς είχε σχεδιάσει να γιορτάσει τη συγκεκριμένη μέρα.

Ο superstar του κινηματογράφου, περίμενε πώς και πώς τα γενέθλιά του καθώς σχεδίαζε να οργανώσει ένα μεγάλο πάρτι στη Νέα Υόρκη όπου γυρίζει την τελευταία του ταινία.
Αντί γι' αυτό λοιπόν, και λόγω όλων αυτών των εξελίξεων, γύρισε περίλυπος στο Los Angeles για να γιορτάσει με τα δύο υιοθετημένα του παιδιά, Connor και Isabella από το γάμο του με τη Nicole Kidman.

Ο τρελοTom σχεδίαζε να υποδεχτεί όλους του τους καλεσμένους στο πολυτελές του διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, ανάμεσα στους οποίους φυσικά θα ήταν και η Katie Holmes με την μικρή Suri. Δυστυχώς για το διάσημο ηθοποιό, υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο που στην προκειμένη ήταν η Katie και η ξαφνική αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε και η οποία του χάλασε κάπως τα σχέδια!

Άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού εξομολογείται: « Το πλάνο ήταν να περάσει τα γενέθλιά του με την Katie και τη Suri στη Νέα Υόρκη και μετά να πετάξουν στην Καλιφόρνια όπου και θα συνέχιζαν τους εορτασμούς».

Από την μεριά του, ο 17χρονος Connor στηρίζει το διάσημο πατέρα του καθώς αμέσως μετά το οικογενειακό δείπνο έγραψε στο Twitter του: «Οι φίλοι έρχονται και παρέρχονται, η οικογένεια μένει για πάντα».

Όσον αφορά στις εξελίξεις του διαζυγίου, σύμφωνα με τα τελευταία νέα, το κλίμα μεταξύ των δύο αντιδίκων έχει ψυχρανθεί ακόμα περισσότερο καθώς όλες αυτέ τις μέρες η μόνη τους επαφή είναι μέσω των δικηγόρων τους. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές η Katie αναμένεται να ζητήσει την εξ' ολοκλήρου κηδεμονία της 6χρονης Suri, μάχη από την οποία πιστεύει ότι θα βγει νικήτρια αν κρίνουμε από την καλή της διάθεση στην πρόσφατη βόλτα με την κόρη της και το «Είμαι καλά» που είπε με χαμόγελο στους δημοσιογράφους.

Αναμένουμε εξελίξεις...

Διαβάστε επίσης: Εδώ ήθελε ο Tom Cruise να στείλει τη Suri

Tom Cruise: οι πρώτες φωτογραφίες μετά το χωρισμό