Demi Moore: Οι κόρες της δε θέλουν καμία σχέση μαζί της

Γωγώ Φούντα
Demi Moore: Οι κόρες της δε θέλουν καμία σχέση μαζί της

Αμαρτίες γονέων...

Στην οικογένεια Willis τα προβλήματα είναι κάτι σαν τους σπόρους. Δε σταματούν να φυτρώνουν! Έτσι, μετά τα καμώματα της μικρής δεσποινίδος Willis, Tallulah, η οποία εθεάθη topless να καπνίζει κάτι που έμοιαζε με «τσιγαριλίκι» και τη σύλληψη της μεσαίας κόρης, Scout να οδηγεί μεθυσμένη, σειρά έχουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο κυρίες με τη διάσημη μαμά τους Demi Moore.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο μικρότερες κόρες του Bruce και της Demi, είναι πολύ απογοητευμένες από τη συμπεριφορά της μητέρας τους και μάλιστα δήλωσαν πως πλέον δε θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί της. Μάλιστα η Tallulah μετακόμισε στο σπίτι του μπαμπά ενώ η Scout είναι έτσι κι αλλιώς εσωτερική σε κολλέγιο. Η μόνη αχτίδα φωτός για την Demi, είναι η μεγάλη της κόρη Rumer με την οποία τελευταία βγαίνει για ποτό και αρέσκεται να φλερτάρει και με τους φίλους της(...)

Τώρα, μία νέα ιστορία σχετικά με την πολύπαθη οικογένεια βλέπει το φως της δημοσιότητας και έχει ως εξής: Τον προηγούμενο μήνα πραγματοποιήθηκε η αποφοίτηση της Tallulah και έγινε γνωστό ότι καμία από τις κόρες της Demi δεν ήθελε να δώσει το παρόν στην τελετή, αφενός γιατί φοβόντουσαν μία πιθανή συνάντηση με τον πρώην Ashton ο οποίος έτσι κι αλλιώς ήταν καλεσμένος και αφετέρου επειδή θα ήταν για ακόμη μία φορά υπό την επήρεια χαπιών και αλκοόλ και θα τις έκανε ρεζίλι. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι τα τρία κορίτσια έχουν τεράστια αδυναμία στον θετό τους μπαμπά και δε θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν τις επαφές μαζί του, κάτι που βέβαια κάνει τη σχέση τους με τη Demi ακόμα πιο διαταραγμένη.

Άτομο από το στενό περιβάλλον της οικογένειας αποκαλύπτει: « Τα κορίτσια θέλουν να βρουν για λίγο την ηρεμία τους. Στην αρχή έκαναν κάποιες προσπάθειες, αλλά έπειτα από καθημερινούς καυγάδες αποφάσισαν να απομακρυνθούν λίγο από την μητέρα τους. Η Demi είναι χάλια μετά το χωρισμό της και αυτό οι κόρες της δεν μπορούν να το διαχειριστούν».
Και συνεχίζει: « Θέλουν μία μητέρα και όχι μία μικρή αδερφή για να νταντεύουν. Πιστεύουν ότι η Demi θα καταρρεύσει από στιγμή σε στιγμή και θα αναγκαστεί για ακόμη μία φορά να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης».

« Το γεγονός που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν η αποφοίτηση της Tallulah. Καμιά τους δεν ήθελε την μητέρα τους εκεί, αλλά η Demi εμφανίστηκε και μάλιστα σε κακή κατάσταση. Μετά από έναν άγριο καυγά, αποφάσισαν ότι θέλουν να κρατήσουν τις αποστάσεις τους».

Παρά τη συμπάθειά μας για τη διάσημη ηθοποιό η οποία έχει αμέριστη κατανόηση, δεν μπορεί κανείς να αδικήσει και τα τρία νεαρά κορίτσια που βλέπουν μέρα με την μέρα την μητέρα τους να καταρρέει. Ελπίζουμε να τα βρουν σύντομα...

Διαβάστε επίσης:

Ποια κόρη διασήμων φωτογραφήθηκε γυμνή να καπνίζει 'μπάφο';

Demi Moore- Ashton Kutcher: Το σπίτι όπου έμεναν