Μάντεψε ποιά παρουσιάστρια...

Μάντεψε ποιά παρουσιάστρια...

Η καλή παρουσιάστρια... Είναι ένα γέννημα της ικανότητας επιβίωσης της, των καλών δημοσίων σχέσεων και των πλαστικών χειρουργών της.
Είναι αφόρητη στους συνεργάτες της και ειδικά σε όσους βγαίνουν μπρόστα απ'τη κάμερα, δίπλα της η απέναντι της. Είναι στην επιφάνεια γλυκιά και «αγαπησιάρα» και στην αλήθεια της, στο παρασκήνιο ένα καΐκι και μισό που κάνει όλο το κόσμο να υποφέρει, ανταγωνίζεται, διαβάλλει, λέει ψέματα, ζηλεύει.

Είναι αυτή που δεν ασχολείται καθόλου με την εκπομπή της παρά κοιτάζει μονό στον σκελετό, στον οδηγό της, τι παίζει παρακάτω. Είναι εκείνη που ο δύστροπος χαρακτήρας κάνει τους συνεργάτες να υποφέρουν από στομάχι, ημικρανίες, κρίσεις πανικού. Είναι η λαμπερή αγαπημένη των ΜΜΕ που «ευνουχίζει» τον αυθορμητισμό όσων είναι δίπλα της.
Είναι η καλή παρουσιάστρια που νομίζει πως θα διαρκέσει για πάντα! Και –φευ- πείτε τα μαντάτα. Μετρημένα τα τηλεοπτικά ψωμιά της.
Αν νομίζετε δε πως με τα σουσούμια του παρελθόντος θα επιβιώσετε, μαντάμ, κάνετε λάθος. Έχετε ξεπεραστεί ήδη. Είστε τηλεοπτικό παρελθόν. Γυναίκα που δεν ήξερε να ακούει...