Μάθαμε επιτέλους το φινάλε του “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”

Μάθαμε επιτέλους το φινάλε του “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”

Η διάσημη τηλεοπτική σειρά που θα μεταφερθεί τελικά στο θέατρο.

Μπορεί το σίριαλ "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή" να παίχτηκε στην ελληνική τηλεόραση το 2000, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμη ανοιχτοί λογαριασμοί.

Η σειρά που έφτασε μόνο μέχρι με το 6ο επεισόδιο και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, παραλίγο να γίνει ταινία το 2005, αλλά το κόστος ήταν απαγορευτικό ακόμη και για εκείνη την εποχή. Έτσι μπορεί η ιδέα της κινηματογραφικής μεταφοράς να έμεινε στα χαρτιά , μια άλλη όμως γεννήθηκε: η διασκευή για το θέατρο. Οι συγγραφείς Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη το θεατρικό έργο, άλλα έχουν κλείσει 3 δυνατά γυναίκεια ονόματα. Η Ελένη Καστάνη, η Ρένια Λουιζίδου και τη Σοφία Μουτίδου έχουν ήδη υπογράψει και αναζητούνται οι υπόλοιποι ρόλοι.

Η παράσταση θα ανέβει την επόμενη θεατρική σεζόν στο θέατρο Αλίκη. Εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι ότι οι συγγραφείς είχαν ολοκληρώσει και τα 13 επεισόδια του "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή" και αυτό που δεν είδαμε ποτέ είναι ότι οι γυναίκες θα καταφέρουν τελικά να σκοτώσουν το άντρα που τις κακοποιούσε στο ορφανοτροφείο και θα γίνουν ηρωίδες.

Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να μάθουμε το φινάλε ενός δημοφιλούς σίριαλ και κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο φινάλε θα έχει και το θεατρικό έργο.