Leonardo Di Caprio: Στην παραλία με την αγαπημένη του και αρκετά κιλάκια παραπάνω

Γωγώ Φούντα
Leonardo Di Caprio: Στην παραλία με την αγαπημένη του και αρκετά κιλάκια παραπάνω

To baby face του Hollywood μεγάλωσε και έκανε... μπάκα!

Aν αναρωτιέστε που έχει χαθεί ο Leonardo Di Caprio, ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε το διάσημο ηθοποιό και πάλαι ποτέ καρδιοκατακτητή του Hollywood, σε παραλία της Χαβάης με τη νέα του αγαπημένη και supermodel (ναι πάλι) Erin Heatherton.

Ο 37χρονος star και η 23χρονη καλλονή αποφάσισαν να κάνουν μία μικρή απόδραση αναψυχής με αφορμή την 4η Ιουλίου. Και ενώ η Erin επιδείκνυε μία αψεγάδιαστη εμφάνιση και ένα υπέροχο και γυμνασμένο κορμί, δεν είναι αδίκως από τα νέα φυντάνια της Victoria's Secret, ο star του Τιτανικού ομολογουμένως δεν ήταν και στην καλύτερη δυνατή φόρμα.

Με αρκετά κιλά παραπάνω φαίνεται ότι το απόλυτο sex symbol των 90s έχει παραμελήσει λίγο τον εαυτό του και το έχει ρίξει στο φαί. Μάλιστα, ακόμα και ο ίδιος συνειδητοποιεί ότι το σώμα του δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση καθώς ακόμα και στη θάλασσα βούτηξε με το... μπλουζάκι του! Για να το βγάλει βέβαια λίγη ώρα αργότερα, μάλλον για να πάρει λίγο χρωματάκι ή έπειτα από παρότρυνση της αγαπημένης του.

Πάντως, μπορεί από κορμί να μην τα πηγαίνει και πολύ καλά, αλλά είναι φανερό ότι ο διάσημος ηθοποιός είναι κάτι παραπάνω από περιποιητικός με τις συντρόφους του, αν κρίνουμε από το πώς άπλωνε αντηλιακό στην πλάτη της αγαπημένης του. Και αναμφίβολα, για να κάνει σχέσεις συνεχώς με μοντέλα, ή έστω με star που μοιάζουν με μοντέλα, Blake Lively, σίγουρα κάτι κάνει καλά!

Διαβάστε ακόμη: Πως γιόρτασαν την 4η Ιουλίου οι Αμερικάνοι celebrities

Christiano Ronaldo και Ιrina Shayk: Καυτές διακοπές για ένα καυτό ζευγάρι