Το Hollywood γυμνό: Τα διασημότερα striptease της μεγάλης οθόνης

Γωγώ Φούντα
Το Hollywood γυμνό: Τα διασημότερα striptease της μεγάλης οθόνης

Το σύνθημα όλα για την τέχνη παίρνει σάρκα και οστά!

Ως γνωστόν, ηθοποιός σημαίνει φως! Επίσης σημαίνει, αν φυσικά διαθέτεις ένα κάποιο ταλέντο, ότι μπορείς να μεταμορφωθείς ανά πάσα ώρα και στιγμή στον οποιoδήποτε χαρακτήρα όσο ακραίος και διαφορετικός από τον εαυτό σου μπορεί να είναι. Aπό σχιζοφρενείς δολοφόνους μέχρι παραφουσκωμένους πεζοναύτες, super heroes και... επαγγελματίες strippers! Με αφορμή λοιπόν τη νέα ταινία, Magic Mike, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Channing Tatum και Mathew McConaughey και κυριολεκτικά τα βγάζουν όλα στη... φόρα, θυμηθήκαμε ποιοι πρωτοκλασάτοι star έχουν αποχωριστεί τα ρούχα τους για λογαριασμό της τέχνης! Προσοχή, το περιεχόμενο είναι ακατάλληλο για ανηλίκους...

Natalie Portman: Βλέποντας το αγγελικό της πρόσωπο και τη λεπτεπίλεπτη φιγούρα της, δε θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι η μικροσκοπική star κρύβει μέσα της τόσο αισθησιασμό. Κι όμως, στην ταινία Closer υποδύθηκε μία επαγγελματία stripper και σαγήνευσε τον «πελάτη» της και επίσης σέξι Clive Owen.

Jessica Alba: Με τις αναλογίες που διαθέτει δεν μας κάνει εντύπωση που της δίνουν σχεδόν πάντα ρόλους σεξοβόμβας. έναν τέτοιο ρόλο υποδύθηκε και στην ταινία Sin City, όπου ως cow girl επιδόθηκε σε έναν αισθησιακό χορό αναστατώνοντας όσους την παρακολουθούσαν. Και τους παρευρισκομένους και τους θεατές!

Penelope Cruz: Στην ταινία Chromophobia η μικροσκοπική καλλονή υποδύθηκε μία stripper και για ακόμη μία φορά ήταν αρκούντως πειστική! Για την ιστορία, η ταινία δε γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία χωρίς ποτέ να καταλάβουμε το γιατί!

Cameron Diaz, Lucy Liu, Drew Barimore: Μπορεί η Drew να μη φημίζεται για το sex appeal της, για τις άλλες δύο ούτε λόγος, αλλά το striptease των τριών αγγέλων στην ταινία Charlie's Angels προκάλεσε πολλαπλά εγκεφαλικά και εκτόξευσε τις εισπράξεις στα ύψη!

Salma Hayek: Όταν οι λέξεις striptease, Salma Hayek και... φίδι βρίσκονται στην ίδια πρόταση, τότε το αποτέλεσμα μόνο καυτό θα μπορούσε να είναι. Ο Quentin Tarantino σκηνοθετεί και η σέξι λατίνα δίνει τον καλύτερό της εαυτό στην ταινία From Dusk till Dawn.

Demi Moore: Πριν αδυνατίσει στα όρια της νευρικής ανορεξίας και πριν ο ψυχισμός της κλονιστεί σοβαρά, η διάσημη ηθοποιός διέθετε κορμάρα την οποία εκμεταλλεύτηκε δεόντως στην ταινία Striptease. Τι ρόλο υποδύθηκε περιττό να αναφέρουμε, αρκεί να σας πούμε ότι απλά εκτόξευσε την καριέρα της στα ύψη!

Kim Basinger: Tι να πρωτοπούμε γι' αυτή τη σκηνή και γι' αυτή την ταινία, 9 1/2 Weeks. Ο ορισμός του ασθησιασμού και φυσικά της τέχνης του striptease, με το soundtrack να έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Η απόλυτη ξανθιά των '80ς χορεύει και ο Mickey Rourke παρακολουθεί με δέος!