Μύτη «πιρούνι». Ποια celebrity την ξεφορτώθηκε πιο πετυχημένα;

Μύτη «πιρούνι». Ποια celebrity την ξεφορτώθηκε πιο πετυχημένα;

Η Victoria Beckham «μονομαχεί» με την τρισχαριτωμένη Ashley Simpson για την καλύτερη (τεχνητή) μύτη.

Υπάρχουν πολλές αργκό εκφράσεις για να χαρακτηρίσετε τη μεγάλη μύτη. «Πιρούνι», «ραμφέτα» και ένα σωρό άλλοι χαρακτηρισμοί «διακωμωδούν» τις μεγάλες μύτες που πολλοί από εμάς έχουμε. Και ενώ όλοι θα έπρεπε να είμαστε περήφανοι και άνετοι με τα φυσικά μας χαρακτηριστικά όπως η Barbra Streisand που έκανε σπουδαία καριέρα αναδεικνύοντας όσα της χάρισε η φύση απλόχερα, υπάρχουν και άνθρωποι που δεν είναι συμβιβασμένεοι αισθητικά με τη μύτη τους. Η ρινοπλαστική στον κόσμο των celebrity, δε, είναι πιο ρουτίνα και από τα καθημερινά ψώνια στο σούπερ μάρκετ. Η λίστα με τις διάσημες κυρίες και τους αναγνωρίσιμους κύριους που την έχουν δοκιμάσει είναι ατελείωτη. Εμείς διαλέξαμε δύο, ομολογουμένως, πετυχημένες μύτες που έχουν φτιαχτεί με τη βοήθεια πλαστικού χειρούργου και αφήνουμε σε εσάς να αποφασίσετε ποια είναι η πιο ζηλευτή. Πείτε το με ένα comment.

Ashley Simpson
Ο ορισμός της γαλλικής μύτης βρίσκεται στο πρόσωπο της Ashley που είδε τον όγκο στο πρόσωπο της να εξαφανίζεται ώστε να έρθει σε απόλυτη αρμονία με το μικροσκοπικό της σώμα. Είναι αυτή εν τέλει η ιδανική μύτη;

Victoria Beckham
Δεν είμαστε σίγουροι ότι η μύτη είναι το μοναδικό τεχνητό πράγμα πάνω στην Posh Spice, αλλά σίγουρα η ανεπαίσθητη μεν, καθοριστική δε αλλαγή στο πρόσωπό της, έκανε ακόμα πιο τέλεια την εμφάνιση της Victoria που δημιουργεί ανασφάλεια στις γυναίκες βλέποντας πόσο αψεγάδιαστη είναι.