Pamela Anderson: Η γυναίκα που αποθέωσε τη σιλικόνη στο πέρασμα του χρόνου

Pamela Anderson: Η γυναίκα που αποθέωσε τη σιλικόνη στο πέρασμα του χρόνου

Ποσό μπορεί τελικά η σιλικόνη να αλλάξει την εμφάνιση μιας γυναίκας και κατ'επέκταση τη ζωή της;

Όλοι ξέρουν την Pamela Anderson. Η 45χρονη Καναδή πρώην playmate, μοντέλο, ηθοποιός έγινε pop icon με το ρόλο της ναυαγοσώστριας CJ στη γνωστή σειρά 90s Baywatch, αλλά είναι γνωστή κυρίως για ένα λόγο σε όλο τον κόσμο εδώ και τρεις δεκαετίες. Το στήθος της. Αυτό το υπερβολικά μεγάλο στήθος που δεν είναι φυσικό και έχουμε ακούσει και διαβάσει ένα κάρο αστικούς μύθους (τύπου ότι έχει εκραγεί η σιλικόνη στον αέρα όσο ήταν η Pamela σε αεροπλάνο) κατά καιρούς έχει γράψει τη δική του ιστορία στην πλαστική χειρουργική και την pop κουλτούρα, όπως το νάζι της Marilyn, για όλους τους σωστούς και λάθος λόγους. Μερικές γυναίκες το θεωρούν πρότυπο, άλλες παράδειγμα αποτυχημένης και υπερβολικής επέμβασης, ενώ οι άντρες ομόφωνα το έχουν αποθεώσει εδώ και χρόνια. Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι για την Pamela και την καριέρα της έκανε, απλά, θαύματα.

Από την αφάνεια που βρισκόταν ως μία κοπέλα με κανονικό στήθος, χρειάστηκε μόνο μερικά νούμερα μεγαλύτερο σουτιέν για να γίνει μία celebrity παγκόσμιου βεληνεκούς. Κάπου εκεί στον πυρετό της δόξας και με τόσους rock star συντρόφους πέταξε αρκετά ρούχα παραπάνω χωρίς λόγο, έκανε sex tapes και γυμνά εξώφυλλα, αλλά συνέχισε να είναι αγαπητή από τον κόσμο. Μαχόμενη ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, στοργική μητέρα και ανεξάρτητη γυναίκα, μπορεί η Pamela να μην είναι απαραίτητα μια γυναίκα-πρότυπο, αλλά η original trash erotic αισθητική της, το άφθαρτο στήθος της και το γλυκό της χαμόγελο την κρατούν στο προσκήνιο εδώ και δεκαετίες. Γεγονός που εκτίμησε ιδιαίτερα και η iconic Βρετανίδα σχεδιαστρία, Vivienne Westwood που συνεργάζεται μαζί της εδώ και μερικές σεζόν και έχει επιλέξει την Pamela να είναι το πρόσωπο του οίκου της.

Πάντως πριν προλάβετε να την κρίνετε και να τη χαρακτηρίσετε αρνητικά, σκεφτείτε την πορεία της στη showbiz και το γεγονός ότι έχει παραμείνει εδώ και δεκαετίες ένας αυθεντικά γλυκός άνθρωπος. Τουλάχιστον, αυτό καταλαβαίνουμε εμείς όταν δεν κοιτάμε το στήθος της.

Δείτε φωτογραφίες από το παρελθόν της και το παρόν της, αλλά άσχετα από την Pamela που η πλαστική της έφτιαξε ολόκληρη την καριέρα, θεωρούμε ότι είναι σημαντικό να σας πούμε πως πρέπει να σέβεστε και να αγαπάτε το σώμα σας όπως είναι και μην αφήνετε καμία ανασφάλεια να σας επηρεάζει.

Διαβάστε επίσης:

Ο Michael Jackson τα είχε με την Pamela Anderson

Δείτε το Hollywood χωρίς μακιγιάζ

Τότε και τώρα: Η μοιραία γυναίκα του Melrose Place, Heather Locklear και η αιώνια φρεσκάδα της