Star Kύπρος 2012: Backstage και πρόβες από την μεγάλη βραδιά

Γωγώ Φούντα
Star Kύπρος 2012: Backstage και πρόβες από την μεγάλη βραδιά

Το Queen.gr στα παρασκήνια του Κυπριακού διαγωνισμού ομορφιάς...

Τα Κυπριακά καλλιστεία αποτελούν παρελθόν καθώς πραγματοποιήθηκαν με εξαιρετική επιτυχία το βράδυ της Παρασκευής. Μεγάλες νικήτριες η Νταννιέλα Κεφάλα η οποία κατέκτησε τον τίτλο της Star Κύπρος, και η Γεωργία Γεωργίου η οποία στέφθηκε Miss Κύπρος.

Η υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά ήταν γεμάτη λάμψη, ομορφιά και φρεσκάδα, με παρουσιάστρια την δική μας Νίκη Κάρτσωνα η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο με την παρουσία της όσο και με τη σχέση που ανέπτυξε με τις νεαρές διαγωνιζόμενες. Ας μην ξεχνάμε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία των Κυπριακών καλλιστείων προηγήθηκαν τέσσερις προκριματικές εκπομπές κατά τις οποίες αποχώρησαν τρεις διαγωνιζόμενες από την τελική 15άδα, με αποτέλεσμα να αναπτυχθούν αρκετά στενές σχέσεις και φιλίες από την καθημερινή επαφή, ενώ τα κορίτσια έλαβαν και σημαντικές συμβουλές από την παρουσιάστρια η οποία ήταν το πλέον κατάλληλο πρόσωπο λόγω της πολυετούς της εμπειρίας στο χώρο του modeling.

Tο μουσικό κομμάτι της βραδιάς ανέλαβε ο πάντα ανεβαστικός Γιώργος Τσαλίκης, ενώ μαζί του ήταν και ο Σταύρος Κωνσταντίνου, η Βέρα Μπούφη και η Ελευθερία Ελευθερίου οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό με τις επιτυχίες τους. Οι φωτογραφίες είναι από το φωτογράφο Φειδία Μωυσέως τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Δείτε πλούσιο υλικό από τα backstage του διαγωνισμού και περισσότερα στο OΚ Κύπρου που κυκλοφορεί...