Ρένια Λουιζίδου: Ποια δημοσιεύματα την έχουν θυμώσει;

Ρένια Λουιζίδου: Ποια δημοσιεύματα την έχουν θυμώσει;

Τι λέει η ηθοποιός σε όσους την κατηγορούν, ότι "πάγωσε" τα γυρίσματα του σίριαλ "Το αμάρτημα της μητρός μου".

Πριν από λίγες ημέρες η Ρένια Λουιζίδου ήταν η πρωταγωνίστρια μιας είδησης που έκανε το γύρω του διαδικτύου και την παρουσίαζε ως την υπεύθυνη για την καθυστέρηση των γυρισμάτων της σειράς "Το αμάρτημα της μητρός μου". Η ηθοποιός λόγω της περιοδείας της με την παράσταση "Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει " έχει όλο το καστ και τους τεχνικούς σε αναμονή, μη γνωρίζοντας πότε και αν θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Κάποια δημοσιεύματα πήγαν το θέμα ένα βήμα παραπέρα και έγραψαν ότι ο πραγματικός λόγος της αναβολής είναι ότι η Ρένια δεν πληρωθεί από το σίριαλ και το γεγονός αυτό την έχει θυμώσει.
Το Queen.gr επικοινώνησε με την Ρένια για να μας μεταφέρει την δική της πλευρά σε αυτή την ιστορία. Η ίδια μας είπε χαρακτηριστικά:

«Φυσικά και δεν έχουν παγώσει τα γυρίσματα. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει κανονικά, απλά εγώ τρέχω για να προλάβω τις ημερομηνίες. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι λείπω και λόγω της περιοδείας μου δεν είμαι συχνά στην Αθήνα. Έχω γυρίσματα όλη αυτή τη βδομάδα που είμαι Αθήνα, μέχρι την Τετάρτη που πάω στην Κρήτη. Να φανταστείτε την παρασκευή έχω παράσταση στο Βεάκειο και αμέσως μετά θα πάω στην Εκάλη για μεταμεσονύχτια γυρίσματα. Όσον αφορά στις πληρωμές, είναι γνωστό ότι εμείς οι ηθοποιοί πληρωνόμαστε πολύ αργότερα από την προβολή των επεισοδίων. Κανονικά είναι να πληρωθούμε τέλη Ιουλίου, οπότε είμαστε ακόμη εντός του χρόνου. Δεν υπάρχει καθυστέρηση, γιατί απλά δεν έχει έρθει ακόμη ώρα μας να πληρωθούμε. Δεν λέω ότι δεν αγωνιούμε, αλλά έχουμε καλή θέληση και πρόθεση