Το Σ/Κ των stars: Πού βρέθηκε η ελληνική showbiz το καυτό Σαββατοκύριακο που πέρασε;

Γωγώ Φούντα
Το Σ/Κ των stars: Πού βρέθηκε η ελληνική showbiz το καυτό Σαββατοκύριακο που πέρασε;

Η ελληνική showbiz αρνείται πεισματικά να κάτσει σπίτι!

O δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει μπει για τα καλά και όπως όλοι μας, έτσι και οι εκπρόσωποι της showbiz το ρίχνουν έξω για να καταπολεμήσουν τη ζέστη του Ιουλίου. Για ακόμη ένα σαββατοκύριακο λοιπόν ξεχύθηκαν σε νυχτερινά κέντρα ενώ στο πρόγραμμα υπήρχε, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, και ένας γάμος!

Σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, στο γνωστό θαλάσσιο πάρκο Copa Copana, βρέθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης και το αγαπημένο συγκρότημα Vegas όπoυ έδωσαν συναυλία την οποία οργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Sfera. Εκεί βρέθηκε και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Bαλεντίνο, η σύντροφός του Σάσα Μπάστα αλλά και η σύζυγος του Γιώργου Τσαλίκη, Δώρα.

To έχουμε πει και δε θα βαρεθούμε να το λέμε, ότι ο νούμερο ένα νυχτερινός προορισμός του φετινού καλοκαιριού, είναι το μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με τους ONIRAMA, «Thalassa». Για ακόμη μία φορά λοιπόν σύσσωμη η ελληνική showbiz έδωσε βροντερό παρόν με το Γιώργο Μαζωνάκη και τη Νατάσα Θεοδωρίδου σε μεγάλα κέφια χωρίς να παραλείπουν να πάρουν το μικρόφωνο που τους προσεφερε ο καλός τους φίλος Αντώνης και να πουν ένα τραγουδάκι. Εκεί βρέθηκαν επίσης, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Κώστας Μαρτάκης, η υπέροχη όπως πάντα Έλενα Ράπτη, η Δέσποινα Ολυμπίου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Εκτός φυσικά από διασκέδαση, το Σαββατοκύριακο είχε και γάμο, καθώς το μοντέλο Τζένη Τζιβεριώτη παντρεύτηκε τον καλό της Γιάννη Τσακουμάκο στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι και φυσικά ο χώρος του modeling και όχι μόνο ήταν εκεί για να ευχηθεί στους νεονύμφους. Ανάμεσα στους καλεσμένους λοιπόν βρέθηκαν οι Άντζελα Ευρυπίδη, Έλλη Αγγελιδάκη, Βασιλική Τσεκούρα, Χάρης Σιανίδης, Στέλλα Δημητρίου, Ελευθερία Παντελιδάκη, Γιώργος Γιαννιάς, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Στέλλα Γιαμπουρά και Έλσα Τόλη συνοδευόμενη από το σύζυγό της. Το γαμήλιο πάρτι έγινε στο Villa Mercedes, όπου εκεί βρέθηκε και ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, των οποίων οι κοινές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό γίνονται όλο και πιο συχνές...

Εν αναμονή του επόμενου Σ/Κ...

Διαβάστε ακόμη: Star Kύπρος 2012: Backstage και πρόβες από την μεγάλη βραδιά

Δούκισσα Νομικού: ποια είναι η διατροφή της ελληνίδας Barbie;