Βανδή και Σκορδά: Ψάχνουν απεγνωσμένα νέο συνεργάτη

Βανδή και Σκορδά: Ψάχνουν απεγνωσμένα νέο συνεργάτη

Ο κομμωτής και ο μακιγιέρ των δύο διάσημων γυναικών μεταναστεύει στην Αμερική.

Δύσκολος –σε ότι αφορά τις δημόσιες εμφανίσεις- προβλέπεται ο χειμώνας δύο διάσημων γυναικών. Η Δέσποινα Βανδή και η Φαίη Σκορδά θα πρέπει να αποχαιρετήσουν το φίλο και συνεργάτη τους Δημήτρη Γιαννέτο που μετακομίζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Ο Δημήτρης, που χρόνια τώρα επιμελείται τα μαλλιά και το μακιγιάζ των γυναικών, θα προστεθεί στη λίστα των νέων ανθρώπων που ψάχνουν την τύχη τους εκτός συνόρων.

Μία πρόταση από τα γραφεία της διάσημη εταιρία L'Oréal στη Νέα Υόρκη ήταν το κίνητρο που χρειάστηκε για να ετοιμάσει τις βαλίτσες του. Ήδη έχει υπ όψιν του δύο διαμερίσματα στο Manhattan, ενώ βρήκε ενοικιαστή για το διαμέρισμα του στο Μαρούσι. Το ευχάριστο είναι ότι δεν θα είναι μόνος του στη Νέα Υόρκη, μια και φίλοι του όπως, η Γιάννα Τερζή, η Αννέτ Αρτάνι, αλλά και η Καλομοίρα, τον περιμένουν για να κάνουν την προσαρμογή του πιο ομαλή.

Μέχρι να φύγει όμως πρέπει να βρει τη λύση σε ένα πρόβλημα που προκύπτει. Ποιος θα αναλάβει τώρα τις φίλες και πελάτισσες του, όπως είναι η Δέσποινα, η Φαίη η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Μαριέττα Χρουσαλά; Ο Δημήτρης, που έχει αποφασίσει να φύγει στα τέλη Σεπτεμβρίου, μαζί με τη Δέσποινα και τη Φαίη ψάχνουν και κάνουν ραντεβού για να βρουν ποιος, ποια ή ποιοι θα τις αναλάβουν. Μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης, αλλά καθώς τα περιθώρια χρόνου στενεύουν, πιέζουν και οι αποφάσεις.