Tom Cruise & Katie Holmes: Ο πιο γρήγορος δικαστικός συμβιβασμός στα χρονικά

Tom Cruise & Katie Holmes: Ο πιο γρήγορος δικαστικός συμβιβασμός στα χρονικά

Με επίσημη ανακοίνωση χτες το βράδυ, το ζευγάρι δήλωσε πως κατέληξε σε αμοιβαίο συμβιβασμό για το διαζύγιο και την κηδεμονία της.

Πριν από λίγες ώρες ο δικηγόρος της Katie Holmes, Jonathan Wolfe, ανακοίνωσε πως βρέθηκε λύση στο διαζύγιό της με τον Tom Cruise και πως η ίδια θα πάρει τελικά την πλήρη κηδεμονία της 6χρονης Suri.

«Η υπόθεση έληξε και η συμφωνία υπογράφηκε. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την Katie και την οικογένειά της και με χαρά θα τη δούμε να ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της», δήλωσε ο Wolfe στο TMZ, συμπληρώνοντας «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμβούλους του Tom για τον επαγγελματισμό και τη συνέπειά τους, που βοήθησαν στο να βγει μια τόσο γρήγορη λύση».

Όχι πως θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς, αν το καλοσκεφτείς, καθώς αν μέσα σε τόσες λίγες μέρες κατάφεραν να βγουν στην επιφάνεια τόσα κρυμμένα μυστικά για τον Tom Cruise και, κυρίως, για την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας, ποιος ξέρει τι θα μαθαίναμε στη πορεία, αν η διαμάχη μεταξύ του ζευγαριού κρατούσε περισσότερο. Τώρα, όμως, οι Σαϊεντεολόγοι μπορούν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Όσο για τη Suri; Η Katie φρόντισε ώστε να μείνει και το κεφάλι της κόρης της ήσυχο από την επιρροή της Εκκλησίας.

Στους όρους του διακανονισμού που υπογράφηκε, ορίζεται ξεκάθαρα πως η Holmes αναλαμβάνει την πλήρη κηδεμονία της μικρής ενώ ο Tom θα δικαιούται ένα σεβαστό χρονικό διάστημα με την κόρη του. Επίσης, στη συμφωνία εμπεριέχονται συγκεκριμένοι κανονισμοί σχετικά με το τι μπορεί να λέει ο κάθε γονιός στο παιδί σχετικά με τη θρησκεία, της Σαϊεντολογίας περιλαμβανόμενης. Κανονισμοί οι οποίοι θα γίνονται πιο ελαστικοί, όσο η Suri θα μεγαλώνει.

Εκτός αυτού, όμως, η Katie επέμεινε η κόρη της να συνοδεύετε πάντα από τους δικούς της σωματοφύλακες και νταντάδες, όταν θα επισκέπτεται τον πατέρα της, καθώς όλοι οι άνθρωποι στη δούλεψη του Tom είναι Σαϊεντολόγοι, άρα και αναξιόπιστοι για τα δεδομένα της ηθοποιού. Τέλος, η Suri απαγορεύεται να εκτίθεται σε οτιδήποτε έχει σχέση με την Σαϊεντολογία, όπως επισκέψεις στις εκκλησίες της, πάρτυ, συγκεντρώσεις κλπ και, φυσικά, δεν θα περάσει ούτε απ᾽ έξω από σχολείο της συγκεκριμένης θρησκείας.

Πρέπει να το αναγνωρίσουμε πάντως στην Holmes. Όχι μόνο απέδειξε πως δεν ήταν το άβουλο πλάσμα που βλέπαμε τόσο καιρό δίπλα στον Cruise, αλλά κατάφερε να του την φέρει χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό. Το τι θα γίνει από δω και πέρα, βέβαια, είναι μια άλλη ιστορία -η οποία σίγουρα θα σχολιαστεί και φωτογραφηθεί όσο καμία άλλη.

Διαβάστε επίσης:

Η πρώην μάνατζερ του Tom Cruise αποκαλύπτει: «Κυκλοφορούσε με στρινγκ και ήταν πάντα γεμάτος οργή»

Τότε και τώρα: Πως άλλαξε στο πέρασμα του χρόνου η πλεόν πολυσυζητημένη γυναίκα των ημερών Katie Holmes;

Εδώ ήθελε ο Tom Cruise να στείλει τη Suri