Ποια διάσημη έπαθε το χειρότερο στυλιστικό ατύχημα όλων των εποχών;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη έπαθε το χειρότερο στυλιστικό ατύχημα όλων των εποχών;

Είναι να μη σου τύχει τελικά...

Η πρωταγωνίστρια της σειράς The Only Way In Essex Maria Fowler, είναι ένα κορίτσι που όταν φοράει πολλά ρούχα καταπιέζεται! Γι' αυτό λοιπόν προτιμά να κυκλοφορεί με τα ελάχιστα, κάτι που φυσικά είναι προς τέρψιν των ανδρικών αδηφάγων βλεμμάτων, μιας και τα σωματικά της προσόντα είναι κάτι παραπάνω από... αξιοπρόσεκτα!

Ωστόσο το ατύχημα που έπαθε χθες βράδυ την έκανε να κοκκινίσει και χωρίς καμία υπερβολή να ψάχνει τρύπα για να κρυφτεί!

Η 25χρονη ηθοποιός λοιπόν, μαζί με τη φίλη της και πρωταγωνίστρια πορνό ταινιών, Gemma Massey, αποφάσισαν να επιδοθούν σε ξέφρενο clubbing σαν νέα και ελεύθερα κορίτσια που είναι. Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο που στην προκειμένη ήταν ο φωτογραφικός φακός των paparazzi αλλά και το ύφασμα της φούστας της Maria.

Βλέπετε, καθώς η σέξι πρωταγωνίστρια έβγαινε από το ταξί της, έκανε μία απότομη κίνηση με αποτέλεσμα η υπέροχη κατά τ' άλλα μαύρη, μίντι φούστα της να σκιστεί από πίσω, αποκαλύπτοντας τα καλογυμνασμένα της οπίσθια και μία υποψία... εσωρούχου! Φυσικά αυτό ήταν βούτυρο στο ψωμί των φωτογράφων οι οποίοι δε σταμάτησαν να φωτογραφίζουν το εν λόγω σημείο, με την κακομοίρα Maria να προσπαθεί να καλυφθεί βάζοντας το τσαντάκι της στο σημείο!

Η ίδια φυσικά αντιμετώπισε το συμβάν με ιδιαίτερο χιούμορ και μάλιστα λίγες ώρες αργότερα έγραψε στο Twitter της: « Ήθελα να εντυπωσιάσω με το στιλ μου και τελικά η φούστα μου σκίστηκε! Τελικά μερικά πράγματα είναι γραφτό να συμβούν! Έγινα ρεζίλι, αλλά δεν πειράζει... Συμβαίνουν αυτά»!

Και να φανταστεί κανείς ότι οι δύο κολλητές νωρίτερα, βρίσκονταν για δείπνο σε ακριβό εστιατόριο και είχαν μάλιστα αποφασίσει να ντυθούν και σχετικά σεμνά λόγω του επίσημου και αυστηρού περιβάλλοντος!

Βρε κορίτσια, αφού δε σας θέλει, τι το προσπαθείτε;

Διαβάστε ακόμη: Χρόνια πολλά, Harper Seven!

Μύτη «πιρούνι». Ποια celebrity την ξεφορτώθηκε πιο πετυχημένα;