Ο σεμνός μάγειρας Άκης και το σταριλίκι

Ο σεμνός μάγειρας Άκης και το σταριλίκι

Ο Άκης Πετρετζίκης, κέρδισε σε ένα ριάλιτι μαγειρικής. Εμφανίζεται καθημερινά σε ένα πρωινό πρόγραμμα. Και φυσικά δίνει συνεντεύξεις. Σε συνέντευξη του στο Life and Style λέει σεμνά και μετρημένα: «Κάνω διεθνή καριέρα. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Metropolitan, όπου εργάζομαι, έχει την υπογραφή ενός από τους καλύτερους σεφ στον κόσμο, του Μισέλ Ρου. Στο εξωτερικό είμαι πιο διάσημος από ό,τι είμαι στην Ελλάδα». Αλλοίμονο αν οι μελιτζάνες παπουτσάκι και η πετυχημένη μπεσαμελ δεν σου ανοίγουν τον δρόμο όχι μόνο για την διασημότητα, αλλά και για την ίδια την αθανασία!
«Θα ήθελα κάποια στιγμή να μιλούν σε όλο τον πλανήτη για τον Άκη Πετρετζίκη» συνεχίζει αχαλίνωτος ο μάγειρας, «όπως μιλούν τώρα για τον άνθρωπο που δουλεύω τον Μισέλ Ρου». Αυτοί είναι στόχοι! Και η Μαντόνα έτσι ξεκίνησε να ορίζει το μέλλον. Και δεν μαγείρευε επιτυχημένες συνταγές διπλά στον Γιώργο Λιάγκα!
Όμως ο σούπερ σταρ - μάγειρας πληρώνει και το τίμημα της τόσης διασημότητας! «Δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα τα οποία έκανα πριν. Είναι μεγάλο το τίμημα. Οποιοσδήποτε, το Σάββατο το βράδυ, για παράδειγμα, θα βγει, θα πιει, θα περάσει καλά χωρίς να φοβάται αν θα τον κατακρίνουν γι' αυτό».

«Ακόμα και στο φλερτ, δεν είμαι σε θέση να κάνω «καμάκι». Αν πλησιάσω μια κοπέλα, πολύ εύκολα μπορεί να πει «α, κοίτα το ψώνιο, μου την πέφτει».

Μα απορώ Άκη, δεν έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε τόσες γκρούπις που καραδοκούν σε κάθε σας βήμα;