Ξανά έγκυος η Penelope Cruz!

Ξανά έγκυος η Penelope Cruz!

Διανύει ήδη τον τρίτο μήνα...

Μόλις 17 μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, Leonardo, η Penelope Cruz και ο Javier Bardem φαίναιται ότι περιμένουν ήδη το δεύτερο.

Η 38χρονη ηθοποιός σύμφωνα με το ισπανικό κανάλι Espejo Publico (Antena3) έιναι πάλι έγκυος. Τις υποψίες κίνησε, όταν άρχισε να ξαναβάζει κιλά κάτι που όλοι παρατήρησαν όταν η Cruz εμφανίστηκε σε κινηματογραφικό φεστιβάλ στο Λος Άντζελες με τουνίκ που διέγραφε την στρογγυλεμένη της φιγούρα της.

Το ίδιο υποστήριξε και συμπρωταγωνιστής της Cruz σε νέα διαφήμιση που γύρισαν μαζί στη Μαδρίτη. Μάλιστα στην Ιταλία η Penelope, δεν μπορούσε να σταματήσεινα τρώει ζυμαρικά από το πρωί ως το βράδυ. Έχει παραδεχτεί άλλωστε πς έχει αδυναμία στο συγκεκριμένο φαγητό, όμως οι ποσότητες και η όρεξή της ξεπερνούσαν κάθε φαντασία!

Η Penelope μάλιστα, πρόσφατα δήλωσε ότι περνάει καταπληκτικά ως σύζυγος και μητέρα που κάθεται στο σπίτι και φροντίζει την οικογένειά της, λέγοντας πως λετρεύει να μαγειρεύει, να φροντίζει τον άντρα της και φυσικά να είμαι μητέρα. Όπως χαρακτηριστικά είπε «Είμαι πολύ αγχώδης. Μια ζωή μου έλεγαν ότι ζω με το άγχος. Από τότε όμως που έγινα μάνα άλλαξα. Αποφάσισα να θέσω προτεραιότητες και να μην ανησυχώ για το κάθετί. Βάζω μπροστά τα παιδιά μου (πληθυντικος;;;;)- εξάλλου υπάρχουν τόσα πράγματα και η μέρα έχει μόνο τόσες ώρες»!

Διαβάστε ακόμη:

Η μανία της Penelope Cruz!

Tα πιο διάσημα ολόσωμα του καλοκαιριού!

Στο σπίτι της Penelope Cruz στο Λος Άντζελες