Ποιος είναι ο Νινούρτα και ποιος ο Νινιάτου, ε, κ. Λιακόπουλέ μου;

Ποιος είναι ο Νινούρτα και ποιος ο Νινιάτου, ε, κ. Λιακόπουλέ μου;

Μες στους καύσωνες, μες στις υψηλές θερμοκρασίες, να και ο αγαπημένος κ. Λιακόπουλος να μου κάνει ερωτήσεις για το ψιλο - τέλος του κόσμου! Μουσικές ντάμπα ντάμπα, σαν χτύποι καρδιάς! Σηκώθηκα απ τον καναπέ, αγρία ξημερώματα, να δω αν προσγειώνονται εξωγήινοι στον κήπο! Με ειδοποίησε πως φορεί τη γραβάτα του γιατί είναι πολύ σοβαρά τα πήγματα και ο ίδιος γραββατώνεται σε επίσημες περιστάσεις.
Ελέγε και συνεχώς «κάμερα εδώ» λες και είχε καταλειφθεί και εκείνη από εξωγήινους και απιστούσε. Και με πλάκωσε στις ερωτήσεις για τα 3 νέα βιβλία που όλοι περιμέναμε, με «ενθουσιασμό», με «πρωτόγνωρο ενδιαφέρον» που συμπληρώνουν τους 25 τόμους (ούτε στη Νομική τόσοι τόμοι και στα 4 έτη).

-«Ποια είναι η βίβλος του Θουμπλα Καν;» (μπορώ να έχω την βοήθεια του κοινού;).
-«Τι είναι η Αρακούλα 1;» (εεε.. ότι και η 2;)
-«Τι είναι η Αρακούλα 2;» (εύκολο! Ότι και η 1)
-«Τι είναι πίσω απ τον ήλιο;» (ότι; Ξέρει ο ίδιος και θα το πει;)
-«Ποιος είναι ο Νινούρτα;» (μπαρδόν;)
-«Ποιος είναι ο Νινιάτου;» (με δεδομένο πως ο κ. Λιακόπουλος είναι Θεσσαλονικιός, μάλλον παίκτες του ΠΑΟΚ είναι ε;).
-«Ποιος είναι ο Νεργκάλτρα;» (ο προπονητής του ΠΑΟΚ;)
-«Ποιο ήταν το όραμα του Βέλγα;» (ότι ξέρουμε ποιος είναι ο ίδιος ο Βέλγα για να παίζουμε στα δάκτυλα και το όραμα του).
-«Που βρίσκεται η Ιάπο Κουντούρ;» (στο Πακιστάν;)
-«Τι είχε βρει ο Παύλος Σαντορίνης;» (φτηνά ενοικιαζόμενα στο Φυροστεφάνι;)
-«Τι είναι Κανούπτα» (είδος κουνουπιού;)
-«Γιατί έκανε γραφείο υποδοχής εξωγήινων ο ΟΗΕ;» (διότι α) δεν είχε, β) και που να πάνε μόλις κοπιάσουν οι εξωγήινοι; Σε ΚΕΠ;).

Όπως καταλαβαίνετε απ αυτό το αγχωτικό τεστ γνώσεων, ούτε μια ερώτηση δεν ήξερα! Πάτος η μαθήτρια! Τούβλο! Θα έρθει ο Νινούρτα, ο Νινιάτου, ο Νεργκάλτρα στο σαλόνι και θα με φτύνουν με απαξία που δεν έχω και τίποτα να τους κεράσω. Ούτε βαρύ αλκοόλ.

Διότι άλλο ένα βραδύ να πετύχω τον κυρ Δημοσθένη στην τηλεόραση ότι έχω σε ποτό, μονή μου θα το πιω και μονορούφι. Γεια σου Βέλγα με τα ωραία σου (χικ).