True Blood : Οι άντρες πρωταγωνιστές θέλουν να κάνουν sex μεταξύ τους

True Blood : Οι άντρες πρωταγωνιστές θέλουν να κάνουν sex μεταξύ τους

Λεπτομέρειες για την πιο σέξι τηλεοπτική σειρά.

Η τηλεοπτική σειρά "True Blood" είναι το πιο δυνατό χαρτί του καλωδιακού καναλιού HBO. Μια σειρά με βαμπιρ, οι οποίοι σε αντίθεση με το Twilight πίνουν κανονικό αίμα και κάνουν σεξ σε κάθε ευκαιρία. Μια σκοτεινή και σέξι σειρά που έκανε τους πρωταγωνιστές της μεγάλους star.

Ο ένας εξ αυτών ο Stephen Moyer (ο οποίος υποδύεται έναν βρικόλακα ονόματι Bill) έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό "Advocate" και δεν δίστασε να μιλήσει για όλα, ακόμη και για την επιθυμία του να έχει μια ερωτική σκηνή με τον άλλον πρωταγωνιστή, τον σέξι Σουηδό Alex Skarsgard. Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα δούμε ποτέ, αυτόν και τον αντίπαλό του στη σειρά, Alex Skarsgard να ξεπερνούν τις διαφορές τους και να κάνουν άγριο σεξ μεταξύ βαμπίρ, η απάντηση ήταν αποστομωτική.
«Την ίδια ερώτηση κάνω και εγώ στον εαυτό μου εδώ και πολύ καιρό» είπε ο Moyer και συνέχισε. «O Alex και εγώ θα το δεχόμασταν με χαρά. Την περασμένη χρονιά όταν η Sookie (ο χαρακτήρας της Anna Paquin στο σίριαλ) είχε μια φαντασίωση με εκείνη και μας τους δυο, το είχαμε προτείνει. Φυσικά ο Bill και ο Eric μαζί δεν είναι απαραίτητο να είναι φαντασίωση της Sookie. »

Ο Stephen Moyer παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2010 ,την συμπρωταγωνίστρια του στη σειρά την οσκαρούχο Anna Paquin, η οποία πρόκειται ν α γεννήσει σύντομα δίδυμα.

Σημείωση: Η αρχική φωτογραφία πρόκειται για κολάζ της φωτογράφησης των τριών πρωταγωνιστών για το περιοδικό "Rolling Stone". Μπορείτε να δείτε την κανονική φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί

Διαβάστε Επίσης:

True Blood: Έγινε σειρά... ομορφιάς

Alexander Skarsgard: ο sexy βρυκόλακας μας σέρνει από τη μύτη