Oι celebrities αψήφησαν τον καύσωνα και πήγαν παντού!

Γωγώ Φούντα
Oι celebrities αψήφησαν τον καύσωνα και πήγαν παντού!

Oι θερμοκρασίες Σαχάρας δεν τους πτόησαν ακόμη μία φορά!

Μπορεί ο καύσωνας να έχει κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του αλλά αυτό δεν εμποδίζει ούτε στο ελάχιστο την ελληνική showbiz να δίνει βροντερό παρόν σε νυχτερινά μαγαζιά, παραστάσεις και events. Για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο λοιπόν οι Έλληνες stars νυχτοπερπάτησαν και όχι μόνο κι εμείς όπως πάντα ήμασταν εκεί για να καταγράψουμε τις καλύτερες στιγμές τους.

Fantasia και Νίκο Βέρτη επέλεξαν η γνωστή ηθοποιός Ελένη Φιλίνη και η φίλη της και παρουσιάστρια Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και αν κρίνουμε από τα χαμόγελά τους μάλλον το διασκέδασαν! Και μπορεί καλοκαίρι να σημαίνει παραλία, νησιά και clubbing αλλά υπάρχει ένα μέρος που σταθερά κερδίζει τις προτιμήσεις του κοινού κάθε χρόνο και όχι άδικα. Αναφερόμαστε φυσικά στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και την παράσταση Νεφέλες με πρωταγωνιστή τον μεγάλο μας ηθοποιό, Γιάννη Μπέζο. Το αριστοφανικό έργο, έσπευσαν πολλοί να παρακολουθήσουν ανάμεσα τους φυσικά και η σύζυγός του πρωταγωνιστή Ναταλία Τσαλίκη. Εκεί επίσης βρέθηκαν οι Νίκος Γαλανός, Ροζίτα Σόκου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Πηνελόπη Πλάκα, Αντίνοος Αλμπάνης, Φωκάς Ευαγγελινός ενώ μετά το τέλος της παράστασης οι πρωταγωνιστές Νίκος Ψαρράς, Τάνια Τρύπη, Βίκυ Βολιώτη, Μάκης Παπαδημητρίου, Ιωάννης Παπαζήσης και φυσικά ο Γιάννης Μπέζος έβγαλαν αμέτρητες φωτογραφίες με τους διάσημους φίλους τους που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

Το Str8 To Goal σε συνεργασία με το μουσικό νενανικό κανάλι MTV, διοργάνωσε συναυλία στην Τεχνόπολις στο Γκάζι, παρουσία πολλών αγαπημένων καλλιτεχνών. Tην παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η Τζένη Θεωνά και ο Τόμας Πρωτόπαπας ενώ στη σκηνή ανέβηκαν οι ΟΝΙRAMA, τα Κόκκινα Χαλιά, η Shaya, η Nikki Lee, η Nikki Ponte, o Νίκος Βουρλιώτης με τους GOIN THROUGH.

Ραντεβού το επόμενο Σ/Κ με ακόμα περισσότερα νυχτοπερπατήματα και ακόμη πιο καλοκαιρινή διάθεση...

Διαβάστε επίσης:

Βανδή και Σκορδά: Ψάχνουν απεγνωσμένα νέο συνεργάτη

MAD VMA 2012: Ποιες celebrities μας έδειξαν... το βρακάκι τους;