Λάκης Γαβαλάς: Οι 80 ημέρες στη φυλακή

Λάκης Γαβαλάς: Οι 80 ημέρες στη φυλακή

Πώς περνά τις ώρες του, ο άλλοτε πανίσχυρος επιχειρηματίας;

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από την μέρα που ο Λάκης Γαβαλάς άφησε πίσω του την άνετη ζωή, για τα λίγα τετραγωνικά μέτρα που αντιστοιχούν στο κελί του, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο άλλοτε πανίσχυρος επιχειρηματίας με τα μνημειώδη πάρτι, τις εκκεντρικές δημόσιες εμφανίσεις και τον τεράστιο κύκλο γνωριμιών και φίλων, δεν είναι παρά ένας απλός τρόφιμος της 6ης πτέρυγας των φυλακών, γνωστή και ως VIP πτέρυγα. Άνθρωπος που παραμένει ακόμη φίλος του Λάκη –μια και οι περισσότεροι έχουν κόψει οποιαδήποτε επικοινωνία- μας λέει ότι μπορεί να μην θυμίζει τον παλιό του εαυτό, αλλά προσπαθεί να δείχνει δυνατός και διατηρεί ακόμη, αν και σπανιότερα, το ιδιαίτερο χιούμορ που τον χαρακτήριζε. Η ίδια πηγή συμπληρώνει ότι ο Γαβαλάς είναι καταβεβλημένος, αλλά είναι και περήφανος άνθρωπος και δεν θα παραδεχτεί σε άλλους τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Μοναδική του συντροφιά είναι τα βιβλία του και οι επισκέψεις ορισμένων φίλων του και ανθρώπων από το παλιό του επαγγελματικό περιβάλλον. Οι δικηγόροι του είναι επίσης οι άνθρωποι που τον βλέπουν συχνά καθώς και πρώην συνεργάτης του, που φροντίζει να τον προμηθεύει με ήδη πρώτης ανάγκης και μικροπράγματα. Αξίζει να αναφερθεί ότι γείτονας του είναι άλλος ένας διάσημος κρατούμενος, ο Άκης Τζοχατζόπουλος, με τον οποίο δεν έχουν καθόλου επαφές.
Οι μέρες περνάνε αργά και βασανιστικά για την άλλοτε ψυχή του πάρτι, αλλά τουλάχιστον έχει πολύ χρόνο να σκεφτεί τι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης:

My Mykonos..

Ο Γαβαλάς μηνύει στελέχη του «Με οδήγησαν στην καταστροφή»