Αυτά εγώ, γιατί τα μαθαίνω τελευταία, Άντζελα;

Αυτά εγώ, γιατί τα μαθαίνω τελευταία, Άντζελα;

Να παραδεχτώ πως με έχει φάει η ενημέρωση! Έχω εξάρτηση και μου λείπει η Τρέμη! Μεθαδόνη μου κάνει ο Στραβελάκης, χωρίς την Όλγα μου! Καταπίνω την έλλειψη Παπαδάκη και ακόμα να δω όπως μου υποσχέθηκαν Κουτροκόη ομιλούσα που σαν όνειρο μου κάνει! Ο Οικονόμου μόνος του, χωρίς Λυριτζή, με μια θλίψη στο μάτι, είτε γιατί του λείπει ο κολλητός του, είτε γιατί κάτι ξέρει και δε μας το λέει για τις εξελίξεις στο τόπο. Στη ΝΕΤ αυτούς που βγαίνουν δε τους ξέρω και θέλω πίσω τον Αρβανίτη μου. Να παρατήσει μπανιέρα και βατραχοπέδιλα και να γυρίσει να με ενημερώνει. Στο Μέγκα, ο Καμπουρακης εχει μαύρισμα Ψινάκη! Μα ποτέ πρόλαβε αφού δουλεύει να πάρει τροπικό μαύρισμα; Λάμπες σολαριουμ τους έχουν στο στούντιο;

Μ'αυτούς τους προβληματισμούς και τις επιλογές τηλεθέασης έχασα συνέντευξη – σταθμό της λατρεμένης Άντζελας Δημητρίου, που είπε πως έχει πάνω από ένα χρόνο να κάνει σεξ! Μάλιστα! Κοτζάμ λαίδη, ένα χρόνο αποχής, κυρίες μου! Μη ακούσω κιχ και παράπονο από καμία σας! Και μετά η δήλωση – κόλαφος:
"Μπορεί να μην έπιασα ποτέ στα πράσα κάποιον από τους άνδρες μου με άλλη γυναίκα, αλλά έπιασα τον σύντροφό μου με έναν άλλο άνδρα! Ήταν το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Περιττό να σου πω ότι έσπασα ό,τι υπήρχε σε γυαλικό μέσα στο σπίτι (ελπίζω να ταν στο δικό του και να σπούσατε λαίδη τα δικά του σερβίτσια! Διότι μη τον πληρώσουμε με ανανέωση κρύσταλλων τον λεχρίτη).

Βγήκα έξω στους δρόμους και φώναζα: 'Βοήθεια! Σώστε με!'. Μα το καταλαβαίνεις να μου το κάνει μέσα στο ίδιο μας το σπίτι (μάλιστα, το καταλαβαίνω); Και μετά έτρεχα σε ψυχολόγους και έκανα εξετάσεις αίματος για να δω μήπως με κόλλησε τίποτα. Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τους ομοφυλόφιλους, ούτε με τους αμφιφυλόφιλους, αλλά δεν μπορεί να ετοιμάζομαι να παντρευτώ και να τον βρω ξαφνικά με άλλον". Καλά και να μην ετοιμάζεσαι να παντρευτείς εδώ που τα λέμε, πάλι δεν ανοίγει η κάρδια σου να πιάσεις το Χαριλαριά με το Βαγγέλα, αγκαλιά!

Συνοψίζω: Μην ακούσω καμία σας, μα καμία σας, να μιλεί για τα αισθηματικά της δράματα από δω και μπρος, αν δεν σας έχει συμβεί τουλάχιστον κάτι αντίστοιχο.
Και μετά απ αυτά τα βάσανα, θα γυρίσω να ξεχαστώ βλέποντας Στραβελάκη –έστω- όπου η πατρίδα δοκιμάζετε λιγότερο απ την λαίδη μας!