Madonna: Δείτε το σπίτι της στη Νέα Υόρκη

Madonna: Δείτε το σπίτι της στη Νέα Υόρκη

Πού μένει η βασίλισσα;

Οι τελευταίες δεκαετίες έχουν αποδείξει ότι η Madonna δεν είναι μόνο μια μουσική ιδιοφυία, αλλά και ένα δυνατό επιχειρηματικό μυαλό. Η σπουδαιότερη Diva του πλανήτη ξέρει ότι η λάμψη και η φήμη μπορεί να σβήσουν, η περιουσία της όμως θα μείνει. Από τις πολυτελείς κατοικίες στο Οχάιο, στο Beverly Hills, μέχρι το τελευταίο της σπίτι στη Νέα Υόρκη, η ατέλειωτη λίστα με τα ακίνητα της Madonna αποδεικνύει ότι θα γίνει ακόμη πλουσιότερη στις μέρες που έρχονται.

Αμέσως μετά το διαζύγιό της με τον σκηνοθέτη Guy Ritchie, η 53χρονη star (στις 16 Αυγούστου γίνεται 54) πούλησε το σπίτι της στο Λονδίνο για 40 εκατομμύρια δολάρια και απέκτησε ένα αρχοντικό κτήριο στη μεγαλοαστική περιοχή, Upper East στη Νέα Υόρκη.
Η τιμή της αγοράς δεν έχει διαρρεύσει, αλλά το γεγονός ότι πλήρωσε 5 εκατομμύρια δολάρια λιγότερα από την αρχική τιμή, μας δίνει μια ιδέα για το συνολικό ποσό.
Η Madonna όμως έβαλε γερά το χέρι στην τσέπη, ώστε να γίνει η κατάλληλη ανακαίνιση και να εγκατασταθεί υπερσύγχρονο σύστημα ασφαλείας.
Το κτήριο που υπήρξε συγκρότημα κατοικιών, έχει 13 υπνοδωμάτια και ισάριθμα μπάνια, 9 τζάκια, επιμελημένο και καλά εφοδιασμένο κελάρι κρασιών στο υπόγειο και ιδιωτικό κήπο. Η διακόσμηση είναι κλασσική, με πολλές και ανεκτίμητες αντίκες και ζεστά και απαλά χρώματα. Πολύ κλασικό για μια μη κλασική persona, αλλά περί γούστου...

Δείτε τους χώρους που κινείται και ζει μια βασίλισσα της pop μουσικής