Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στη νέα της εκπομπή στην Αμερικανική Τηλεόραση! (video)

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στη νέα της εκπομπή στην Αμερικανική Τηλεόραση! (video)

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής της γνωστής σεφ για κανάλι των ΗΠΑ

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, όπως γράφει και η ίδια για τον εαυτό της, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο, αλλά τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι βραβευμένη chef, και έχει μια δική της, αρκετά δημιουργική ματιά στις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, με μια ιδιαίτερη έμφαση βέβαια στις νησιώτικες.

Όπως λέει: «Από πολύ νωρίς γοητεύτηκα από τη μαγεία της κουζίνας. Μ' άρεσαν οι μυρωδιές, οι γεύσεις, οι ήχοι της και, πολύ αργότερα, µε συνέπαιρνε η ένταση την ώρα της ασταμάτητης δουλειάς, που σε απορροφάει τόσο ώστε το µόνο που σε ενδιαφέρει εκείνη τη στιγμή είναι να ικανοποιήσεις αυτούς που θα γευτούν τα πιάτα. Έχω δουλέψει σκληρά, μέχρι τελικής πτώσης, αλλά μέσα από αυτή την κούραση µόνο ικανοποίηση και υπερηφάνεια ένιωσα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νάουσα της Πάρου. Από παιδί στριφογύριζα στην κουζίνα, θέλοντας να έχω ενεργό ρόλο σε ό,τι μαγικό (για τα παιδικά µου µάτια) εξελισσόταν εκεί μέσα.»

Είναι ιδιοκτήτρια και σεφ του εστιατορίου "Παπαδάκης", το οποίο μετέφερε το 2005 από την Πάρο στο Κολωνάκι, όμως γνωστή στο ευρύ κοινό έγινε μετά από την παρουσία της σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές, κυρίως του Alpha και του Ant1.

Η "φιλική προς τον χρήστη", μοντέρνας μαμάς παρουσία της αποτελεί έναν από τους λόγους της επιτυχίας της. Επιτυχία που τράβηξε και την προσοχή Αμερικανικών τηλεοπτικών καναλιών. Έτσι η Αργυρώ ετοιμάζεται από το φθινόπωρο να παρουσιάσει μια εκπομπή μαγειρικής με τίτλο "Eats Greek To Me", το τρέιλερ του ο ποίου μπορείτε να δείτε εδώ.

Δείτε ακόμη: Mπισκότα πρωινού από τα χεράκια της Ελένης Πετρουλάκη