Kristen Stewart: Πάχυνε ή επισκέφτηκε πλαστικό;

Γωγώ Φούντα
Kristen Stewart: Πάχυνε ή επισκέφτηκε πλαστικό;

Μήπως τελικά φορούσε σουτιέν με ενίσχυση το κορίτσι;

Σύννεφο μυστηρίου πλανάται πάνω από την Kristen Stewart τον τελευταίο καιρό και την έντονη φημολογία ότι προχώρησε σε μία ριζική αλλαγή στο σώμα της. Συγκεκριμένα η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε παρέα με όλο το καστ της ταινίας Breaking Dawn Part II στο Comic-Con, και παρά το γεγονός ότι κατέβαλλε φιλότιμες προσπάθειες να τραβήξει την προσοχή στο ιδιαίτερο outfit της, μία κίτρινη κοντή φούστα συνδυασμένη με αθλητικά παπούτσια, ο φωτογραφικός φακός, και όχι μόνο, επικεντρώθηκε σε άλλο σημείο και συγκεκριμένα στο στήθος της.

Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι το στήθος της σε σχέση με τις εμφανίσεις της στο Φεστιβάλ των Καννών τον περασμένο Μάιο, είναι εμφανώς μεγαλύτερο και πιο φουσκωμένο. Μάλιστα, η εμφάνισή της με το κόκκινο φόρεμα και το αβυσσαλέο ντεκολτέ είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως καθώς πολλοί είχαν υποστηρίξει ότι ένα τέτοιο ρούχο απαιτεί μία πιο... χυμώδη σιλουέτα.

Μάλιστα, οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ δεν έμειναν εκεί και ήρθαν σε επαφή με τους πιο διακεκριμένους πλαστικούς χειρουργούς του Los Angeles, οι οποίοι με ένα στόμα μια φωνή παρατήρησαν ότι το στήθος της Kristen μεγάλωσε κατά 2 νούμερα. Επίσης, στενή φίλη της διάσημης ηθοποιού, αποκάλυψε: « Η Kristen πάντα αισθανόταν άσχημα για το μικρό της στήθος και γι' αυτό το έκρυβε. Πλέον είναι χαρούμενη γιατί έχει το σώμα που πάντα ονειρευόταν».

Εμάς όλη αυτή η ιστορία δεν μας ακούγεται πολύ πειστική... Αφενός το στυλ της Kristen δε θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να υποστηρίξει ένα μεγάλο στήθος και αφετέρου οι αναλογίες της είναι μία χαρά.... Άλλωστε μικρό κορίτσι είναι!

Ο χρόνος θα δείξει αν τελικά το κρυφό όνειρο της hipster, όπως πιστεύαμε μέχρι τώρα, Kristen είναι να γίνει bimbo!

Διαβάστε επίσης:

Pattinson-Stewart: Η νέα δημόσια εμφάνιση

Kristen Stewart: Με τον Robert Pattinson και το τζιν της σε γάμο