Charlize Theron- Michael Fassbender: Η συγκλονιστική φωτογράφηση

Charlize Theron- Michael Fassbender: Η συγκλονιστική φωτογράφηση

Οι σταρ του «Προμηθέα», όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί, στο editorial του περιοδικού W

Στην πολυαναμενόμενη ταινία του Ridley Scott υποδύονται τους ορκισμένους εχθρούς, αλλά στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού W η χημεία μεταξύ Charlize Theron και Michael Fassbender είναι εμφανής.

Ο Mario Sorrenti ζήτησε από τους δύο σταρ να ποζάρουν προκλητικά, φορώντας δημιουργίες από δαντέλα και δέρμα, σε μία σέξι φωτογράφηση, εμπνευσμένη από τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Στην κοινή τους συνέντευξη η Theron εξομολογήθηκε ότι δεν νιώθει άβολα όταν πρέπει να γυρίσει σκηνές σεξ. «Δεν έχω πρόβλημα με τις γυμνές σκηνές. Δεν έχω θέματα με το σώμα μου και έχω υπάρξει τυχερή, γιατί έχω συνεργαστεί με ανθρώπους με τους οποίους ένιωθα πραγματικά άνετα. Ίσως σε δύο περιστάσεις δεν ένιωσα άνεση- και η μία από τις δύο ήταν με τον Michael», είπε η -βραβευμένη με Όσκαρ- ηθοποιός, γελώντας.

Ο Fassbender, σε ερώτηση της δημοσιογράφου, Lynn Hirschberg, σχετικά με την πρώτη φορά που είδε την -πλέον- φίλη του, Theron, στο σινεμά, δήλωσε ότι ήταν στην ταινία «Ο Δικηγόρος του Διαβόλου», όπου πρωταγωνίστησε δίπλα στους Al Pacino και Keanu Reeves. «Δεν ήξερα τίποτα για την ταινία πριν πάω να τη δω και θυμάμαι, κατά τη διάρκειά της, να σκέφτομαι "Ποιος είναι αυτός ο τύπος;"».

Διαβάστε ακόμα:

Η Charlize Theron δείχνει επιτέλους το ξυρισμένο κεφάλι της!

Michael Fassbender: φωτογραφήθηκε γυμνός