Ποια star πήγε αξύριστη σε πρεμιέρα ταινίας;

Γωγώ Φούντα
Ποια star πήγε αξύριστη σε πρεμιέρα ταινίας;

Kάντο όπως η Julia!

Μπορεί να είναι από τις πιο όμορφες και πιο στιλάτες παρουσίες της μουσικής σκηνής, αλλά καμιά φορά κάνει και αυτή τα λαθάκια της.

Ο λόγος για τη διάσημη τραγουδίστρια Pixie Lott η οποία έκανε μία υποδειγματική εμφάνιση στη χθεσινή ευρωπαική πρεμιέρα της ταινίας The Dark Knight Rises. Υποδειγματική βέβαια, μέχρι τη στιγμή που σήκωσε το χέρι της για να χαιρετήσει τους θαυμαστές της...

Και τότε εμφανίστηκε η... ζούγκλα και πιο συγκεκριμένα η αξύριστη μασχάλη της! Φυσικά οι φωτογράφοι δεν έχασαν χρόνο και έσπευσαν να απαθανατίσουν το όχι και τόσο κομψό θέαμα που προσέφερε η Pixie, η οποία συνέχιζε να χαμογελά σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η εμφάνιση αυτή έκανε πολλούς να αναρωτηθούν για ποιο λόγο ένα νέο και όμορφο κορίτσι έκανε κάτι τέτοιο και μάλιστα σε πρεμιέρα ταινίας με τα φωτογραφικά φλας να αστράφτουν συνέχεια. Είναι άραγε άποψη ή απλά μίσος για την... καθαριότητα;

Εμείς πάντως ξέρουμε από πρώτο χέρι από πού εμπνεύστηκε η Pixie τη συγκεκριμένη εμφάνιση. Το πρότυπό της λοιπόν είναι η διάσημη ηθοποιός Julia Roberts, η οποία στο μακρινό 1999 είχε κάνει μία εξίσου, αν όχι και περισσότερο, σοκαριστική εμφάνιση στην πρεμιέρα του Notting Hill!

Τριχωτές και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς και οι Beyonce, Britney Spears και Sharon Stone!

Με όσα βλέπουμε λοιπόν, δεν μας είναι δύσκολο να μαντέψουμε ποιο προιόν δεν πουλάει καθόλου στο Hollywood... Τα ξυραφάκια φυσικά!