Ποια διάσημη μαμά προέβη σε... καυτές αποκαλύψεις;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη μαμά προέβη σε... καυτές αποκαλύψεις;

Άραγε το εσώρουχο να ήταν Victoria's Secret;

Για ακόμη μία φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το supermodel Miranda Kerr αγκαλιά με τον αξιαγάπητο γιο της Flynn. Μαμά και γιος ήταν όπως πάντα υποδειγματικά ντυμένοι, με την Miranda να φορά ένα skinny τζιν που αναδείκνυε τα λεπτά της πόδια ενώ ο μικρούλης έκανε το δικό του fashion statement φορώντας παντελόνι με... αρκουδάκια!

Και μπορεί το αγγελάκι της Victoria's Secret να μην προκαλεί ποτέ με το ντύσιμό του και να φροντίζει πάντα να είναι σωστά και όχι προκλητικά ντυμένο, καθ' ότι και μάνα, αυτή τη φορά όμως είχε ένα μικρό ατύχημα το οποίο βέβαια προσέφερε αρκετή τέρψη στο φιλοθεάμον αντρικό κοινό!

Συγκεκριμένα, καθώς έσκυψε να βάλει το μικρό της στο καθισματάκι του αμαξιού της, αποκαλύφθηκε ένα, σέξι και αρκετά... λιτό, μωβ string! Βέβαια το διάσημο μοντέλο αντιλήφθηκε γρήγορα το ατυχηματάκι της και μάζεψε όπως όπως το παντελόνι της, αφήνοντας απογοητευμένους τους περαστικούς!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Miranda, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται οικογενειακώς στο Λονδίνο δήλωσε: « Το να είσαι άγγελος της Victoria's Secret είναι υπέροχο. Μας φέρονται σαν να είμαστε όντως αγγελάκια, ταξιδεύουμε στα ωραιότερα μέρη του κόσμου, φοράμε τα πιο σέξι εσώρουχα και είμαστε σαν οικογένεια»!

Ζηλεύουμε λιγάκι αλλά θα το ξεπεράσουμε...

Διαβάστε επίσης:

Natalie Portman-Miranda Kerr: Βόλτα με τους υπέροχους γιους τους

Μπείτε στο διαμέρισμα της Miranda Kerr και του Orlando Bloom!