George Clooney και Ryan Gosling μαζί σε νέα ταινία

George Clooney και Ryan Gosling μαζί σε νέα ταινία

Ο παλιός, κλασικός ωραίος του Hollywood, συναντά τον διάδοχό του στην νέα ταινία «The Ides of March».

Χτες, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, ο George Clooney πιάστηκε από τους φωτογράφους μαζί με τον Ryan Gosling, να γυρίζουν σκηνές για την νέα ταινία που θα συμπρωταγωνιστήσουν, με τίτλο «The Ides of March».

Πρόκειται για την μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του θεατρικού έργου «Farragut North», το οποίο ακολουθεί την ιστορία ενός πρωτοεμφανιζόμενου πολιτικού που κατεβαίνει στις εκλογές για την προεδρία (Clooney) και του ιδεαλιστή βοηθού του, μέλλος του κόμματός του (Gosling). Η σχέση των δύο αντρών όμως συγκρούεται, όταν κατά τη διάρκεια της θητείας του στην πορεία της πολιτικής εκστρατείας, ο χαρακτήρας του Gosling βλέπει να παίζονται παιχνίδια «βρώμικης» πολιτικής.

Ο Clooney έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία, ενώ το υπόλοιπο cast θα συμπληρώνουν οι: Evan Rachel Wood, Marisa Tomei, Paul Giamatti και Philip Seymour Hoffman.

Εν αναμονή λοιπόν της all star cast ταινίας και της απόλαυσης του να βλέπεις δύο από τους γοητευτικότερους και πιο ταλαντούχους ηθοποιούς αυτή τη στιγμή στο Hollywood, από διαφορετικές γενιές, να παίζουν πλάι πλάι. Ακόμα κι αν σκοτωθούν μεταξύ τους, δεν μας ενοχλεί.