Ο James Franco και η Anne Hathaway πρωταγωνιστούν στο Grease

Ο James Franco και η Anne Hathaway πρωταγωνιστούν στο Grease

Οι δύο οικοδεσπότες δημιούργησαν ένα νέο teaser βίντεο στο πλαίσιο της προωθητικής καμπάνιας της βραδιάς απονομής των Όσκαρ εμπνευσμένο από το γνωστό μιούζικαλ.

O James Franco και η Anne Hathaway είναι δύο από τους πιο όμορφους, δημοφιλείς και ταλαντούχους νέους ηθοποιούς του Hollywod. Ως οικοδεσπότες των βραβείων της Ακαδημίας αποτελούν ένα από τα σημαντικά ατού της φετινής απονομής των Όσκαρ. Στο πλαίσιο της προώθησης της βραδιάς φρόντισαν να κάνουν ένα πρωτότυπο βίντεο που μας προϊδεάζει πως ενδεχομένως οι δύο ηθοποιοί δε θα διστάσουν να επιδειξουν τις χορευτικές και μουσικές τους ικανότητες τη μεγάλη βραδιά.

Στο βίντεο οι δύο παρουσιαστές των Όσκαρ ως John Travolta και Olivia Newton-John βρίσκονται σε ένα πολύ οικείο σκηνικό με carousel και αγόρια και κορίτσια να χορέυουν από το μιούζικαλ «Grease». Πρόκειται για την τελική σκηνή της ταινίας όπου ακούγεται το τραγούδι «You're The One That I Want» και μάλιστα φρόντισε ο ίδιος ο James να τουιτάρει το βίντεο στους followers του. Το σύντομο teaser βιντεο σίγουρα προκαλεί ανυπομονησία για το τι θα ακολουθήσει τη βραδιά της απονομής.