Tom Cruise: Είναι ο πραγματικός πατέρας της Suri;

Tom Cruise: Είναι ο πραγματικός πατέρας της Suri;

Όλες οι θεωρίες για την πατρότητα της μικρής Suri.

Η αλήθεια είναι ότι οι μόνοι που χάρηκαν με τα νέα του διαζυγίου του Tom και της Katie και απολαμβάνουν τα επακόλουθα, ήταν τα έντυπα, οι tabloid εφημερίδες και μη και τα site.
Οι φήμες για την πατρότητα της Suri δεν είναι πρόσφατες. Είχαν ξεκινήσει από την εποχή που η Katie ήταν ακόμη έγκυος. Το βασικό τους επιχείρημα ήταν ότι ο Tom που είχε προσπαθήσει να κάνει παιδιά με τις δύο προηγούμενες συζύγους του, δεν τα κατάφερε, άρα η εγκυμοσύνη της Katie χαρακτηρίστηκε ύποπτη απ την πρώτη μέρα. Κάποιες από τις ακραίες θεωρίες έλεγαν ότι η Holms είχε τεχνητά γονιμοποιηθεί με το κατεψυγμένο σπέρμα του, εδώ και καιρό πεθαμένου, ιδρυτή της Σαϊεντολογίας, L. Ron Hubbard.

Το ζευγάρι για να σταματήσει το γαϊτανάκι της φημολογίας, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Vanity fair το 2006, όταν η Suri ήταν 3 μηνών. Ένας νέος φαύλος κύκλος κουτσομπολιών ξεκίνησε για άλλη μια φορά. Ορισμένοι bloggers στο διαδίκτυο επέμειναν ότι η Suri έμοιαζε ασιατικής καταγωγής, ενώ άλλοι ότι έμοιαζε υπερβολικά με τον ηθοποιό Chris Klein, ο οποίος ήταν ο τελευταίος σύντροφος της Katie πριν τον Tom.

Η πιο σκανδαλοθηρική φυλλάδα της Αμερικής το "National Enquirer" επανέφερε τις φήμες με το νέο του εξώφυλλο, στο οποίο ισχυρίζεται, ότι ο μεγαλύτερος φόβος του 50χρονου ηθοποιού, είναι ότι μια μέρα η κόρη του θα του ζητήσει τεστ πατρότητας. Μάλιστα το έντυπο αναφέρει τα ονόματα τριών ηθοποιών, του πρώην φίλου της Katie Chris Klein, του Josh Hartnett και του Joshua Jackson με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσαν στο Dawson's Creek. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ένας από τους τρεις ενδέχεται να είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής, η οποία όταν μεγαλώσει θα μάθει για τις φήμες και έτσι θα αναγκαστεί να ζητήσει DNA τεστ από τον Tom Cruise.
Πολλά ίσως, αν και μπορεί υπάρχουν σε αυτό το ρεπορτάζ, αλλά καμιά φορά η πραγματικότητα έχει περισσότερο φαντασία από τη μυθοπλασία.