Μπορείτε να φανταστείτε το «Two and a Half Men» χωρίς τον Charlie Sheen;

Μπορείτε να φανταστείτε το «Two and a Half Men» χωρίς τον Charlie Sheen;

Στο CBS φαίνεται πως μπορούν και έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται το ενδεχόμενο της αντικατάστασης του ηθοποιού.

Τις περιπέτειες του Charlie Sheen με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, λίγο πολύ, τις ξέρετε όλοι πλέον. Όπως είναι επίσης γνωστό πως η εταιρεία παραγωγής της επιτυχημένης σειράς «Two and a Half Men» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Sheen, προτίμησε να διακόψει την σειρά για ένα διάστημα, μέχρι ο ηθοποιός να βγει από την αποτοξίνωση και να μπορεί να συνεχίσει, τόσο από φιλικό ενδιαφέρον όσο και λόγω της γνώσης πως η μισή επιτυχία της σειράς οφείλεται σε αυτόν.

Τα πράγματα, όμως, φαίνεται να έχουν πάρει πλέον διαφορετική τροπή, μιας και το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, που προβάλει την σειρά, έχει αρχίσει να σκέφτεται την πιθανή αντικατάσταση του Charlie Sheen. Παρά την υποστήριξη που του έχουν προσφέρει τόσο καιρό, πληροφορημένες πηγές μέσα από το δίκτυο δήλωσαν: «Το CBS δέχτηκε σοβαρό πλήγμα κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κατάρρευσης του Charlie. Έχει πλέον γίνει αρκετά μεγάλο ρίσκο για το κανάλι, ώστε να μην έχουν ένα υποστηρικτικό σχέδιο σε περίπτωση που ο Sheen καταρρεύσει πάλι και αναγκάσει την παραγωγή να κλείσει.»

Όσο για την ερώτηση που δημιουργήθηκε σε όλον τον κόσμο που βλέπει φανατικά την σειρά, αν δηλαδή το «Two and a Half Men» μπορεί να επιβιώσει χωρίς τον Sheen, οι ίδιες πηγές απάντησαν: «Ναι αλλά μόνο αν βρουν το κατάλληλο άτομο για να τον αντικαταστήσει, έτσι όχι μόνο η σειρά θα επιβιώσει, αλλά θα πάει και καλύτερα.»

Το σίγουρο είναι πως θα χρειαστεί πολύ, πολύ, πολύ ψάξιμο.