To (απίστευτο) δώρο του Daniel Craig στην Rachel Weisz

To (απίστευτο) δώρο του Daniel Craig στην Rachel Weisz

Γιατί δεν είναι τυχαία ο James Bond...

Παρότι είναι παντρεμένοι εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, Rachel Weisz και Daniel Craig δεν έχουν μιλήσει ποτέ για τη σχέση τους, ούτε στο ελάχιστο, και έχουν επιλέξει να κρατούν ένα εξαιρετικά χαμηλό προφίλ (εκτός από τις εκάστοτε φωτογραφίες των παπαράτσι, τις οποίες, όπως και να το κάνεις, δεν είναι εύκολο να αποφύγεις).

Τις προάλλες, όμως, η 42χρονη ηθοποιός αποφάσισε τελικά να αποκαλύψει μερικές λεπτομέρειες για τον άντρα της, ενώ ήταν καλεσμένη στο talk show του Jay Leno για την προώθηση του «The Bourne Legacy», στο οποίο πρωταγωνιστεί.

«Μου έκανε δώρο μια Jaguar V12 Coupe του 1978, σε μπλε χρώμα», είπε η Weisz στον παρουσιαστή, φανερά άνετη και με χιουμοριστική διάθεση.

Ο Leno, βέβαια, απάντησε αμέσως, βγάζοντας το δικό του δώρο για την ηθοποιό. Έναν πυροσβεστήρα. Γιατί, όπως της είπε «αυτό (αναφερόμενος στη Jaguar) είναι ένας χαζός συνδυασμός καρμπιρατέρ και αιθαλομίχλης. Απλά κράτησέ το στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου σου».

Συγγνώμη Jay αλλά θα διαφωνήσουμε μαζί σου, καθώς αυτό δεν είναι ένα απλό αυτοκίνητο, αλλά ένα έργο τέχνης.

Για την ιστορία, η Rachel Weisz παντρεύτηκε με τον Daniel Craig εντελώς ξαφνικά και αναπάντεχα, μετά από μια σχέση μόλις 6 μηνών και αφού εγκατέλειψε τον επί 10 χρόνια σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, Darren Aronofsky.

Διαβάστε επίσης:

Daniel Craig: Ο James Bond στην Κωνσταντινούπολη

Η Rachel Weisz συναγωνίζεται τη Madonna στο μπρα ντε φερ

O Daniel Craig και η Rachel Weisz αγόρασαν (σούπερ) διαμέρισμα 11.5 εκατ. δολαρίων