Ο Johnny Depp θέλει πίσω την Vanessa Paradis

Ο Johnny Depp θέλει πίσω την Vanessa Paradis

Το ερώτημα είναι αν, μετά από όλα όσα έγιναν, θα τον θέλει και η ίδια.

johnny-depp-vanessa-paradis-kids_1

Ο κακός χαμός έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με αυτό το ζευγάρι, και όχι άδικα καθώς αν ο Johnny Depp και η Vanessa Paradis δεν είναι ένα από τα πιο αγαπημένα (μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον) celebrity ζευγάρια του κόσμου, δεν ξέρουμε ποιο άλλο μπορεί να είναι. Έτσι, η είδηση του χωρισμού τους μετά από 14 χρόνια σχέσης, η εμπλοκή της Amber Heard σε όλο αυτό και τα γενικότερα παραστρατήματα του Johnny, ήταν γεγονότα που απασχόλησαν εκτενώς τα διεθνή media και έκαναν πολύ κόσμο να κουνήσει απογοητευμένα το κεφάλι.

Επειδή όμως οι μεγάλοι έρωτες δεν πεθαίνουν, τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα, οι τελευταίες εξελίξεις μας έκαναν να αναθαρίσουμε λιγάκι και να ελπίσουμε για αίσιο τέλος στη σχέση του αγαπημένου αυτού ζευγαριού.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Depp συνειδητοποίησε πως η κρίση μέσης ηλικίας που τον έπιασε ήταν μια σκέτη βλακεία (συγγνώμη Johnny αλλά εμείς έτσι το είδαμε) και αποφάσισε πως θέλει να γυρίσει πίσω στην Paradis και τα δυο παιδιά τους και να προσπαθήσουν να ενώσουν ξανά την οικογένειά τους. Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο σπίτι τους στην Γαλλία για διακοπές και, παρότι είχαν δηλώσει πως θα παραμείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο ενωμένοι, σε πλατωνικό επίπεδο, για χάρη των παιδιών τους, ο Depp μάλλον θέλει περισσότερα. Γι' αυτό και δεν πήγε με άδεια χέρια στη Γαλλία, αλλά με ένα συμβολικό και ιδιαίτερα ρομαντικό δώρο για την Paradis: ένα χρυσό περιδέραιο-αντίκα, στο οποίο είχε σκαλίσει μια φράση που έλεγε με τον τρόπο της πως θα την αγαπά για πάντα.



«Κάνουν μαζί καλοκαιρινές διακοπές για να δείξουν στα παιδιά τους πως εξακολουθούν να είναι μια ενωμένη οικογένεια, είτε αυτοί οι δύο είναι χωρισμένοι είτε όχι. Το γεγονός όμως πως της έκανε ένα τόσο συγκινητικό δώρο δείχνει πως θα μπορούσαν να δώσουν άλλη μια προσπάθεια στη σχέση τους», δήλωσε ένας φίλος του ζευγαριού στην Sun. «Ο Johnny θέλει να είναι με την οικογένειά του, είναι ένας άντρας που δίνει μεγάλη έμφαση στην οικογένεια, τα παιδιά του είναι τα πάντα γι' αυτόν. Έχουν ανάγκη σα ζευγάρι να περάσουν λίγο χρόνο μαζί και μαζί με τα παιδιά τους, μακριά από τους περισπασμούς του Hollywood, και διάλεξαν τη Γαλλία όπου και έχουν ζήσει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους».

Χρειάζεται να σχολιάσουμε πόσο πολύ θέλουμε να ισχύουν όλα αυτά;

Διαβάστε επίσης:

Johnny Depp: και χωρισμένος και παρατημένος

Vanessa Paradis: «Η Amber Heard είναι ένα τίποτα που κλέβει άντρες!»

Johnny Depp & Vanessa Paradis: Το χρονικό ενός μεγάλου χολιγουντιανού έρωτα