Οι διακοπές της Rihanna στη Μεσόγειο

Οι διακοπές της Rihanna στη Μεσόγειο

Το υπερπολυτελές σκάφος, ο Magic Johnson, το jet ski και το twitter

Η superstar από τα Barbados τις τελευταίες μέρες χαλαρώνει στη Μεσόγειο, πάνω στο υπερπολυτελές σκάφος που έχει νοικιάσει, με παρέα τις φίλες της. Σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τη Daily Mail, καλεσμένος της Rihanna στο σκάφος ήταν και το αστέρι του NBA, Magic Johnson. O 52χρονος πρώην παίκτης των Lakers συναντήθηκε με την τραγουδίστρια στο St. Tropez της Νότιας Γαλλίας και είπε να περάσει την ημέρα του μαζί της και με τις φίλες της.

Η συνάντηση των δύο stars έγινε σε θερμό κλίμα, αφού η Rihanna υποδέχτηκε τον Johnson με μία θερμή αγκαλιά πριν τον ξεναγήσει στο καλοκαιρινό της κατάλυμα. Ο μπασκετμπολίστας φάνηκε να περνάει πολύ ωραία, αφού, λίγο αργότερα, μοιράστηκε με τους followers του στο twitter: «Περάσαμε τέλεια με την Rihanna και τις φίλες της στο σκάφος της».

Η Rihanna, εκτός από το να διασκεδάζει τον διάσημο καλεσμένο της, φωτογραφήθηκε και να απαθανατίζει τη μαγευτική θέα, με το κινητό της τηλέφωνο, ενώ κάποια στιγμή, αποφάσισε να διασκεδάσει ανεβαίνοντας σε ένα jet ski και κάνοντας βόλτες. Στην παρέα της τραγουδίστριας, αυτές τις μέρες, είναι και έξι φίλες της. Η γυναικοπαρέα, μέχρι στιγμής, έχει βρεθεί στις ακτές της Ιταλίας, και συγκεκριμένα στη Σαρδηνία και το Κάπρι.

Διαβάστε ακόμα:

Angelina Jolie: Απαγόρευσε στα παιδιά της να ακούνε Rihanna!

Rihanna: Ένα αστέρι πέφτει (πέφτει, πέφτει, πέφτει...)

Rihanna: «Δεν έχω ερωτική ζωή»