Ashton Kutcher & Mila Kunis: Έπεσε το πρώτο φιλί, έπεσαν και οι μάσκες

Ashton Kutcher & Mila Kunis: Έπεσε το πρώτο φιλί, έπεσαν και οι μάσκες

Κανείς δεν θα τους πιστέψει πλέον αν συνεχίσουν να υποστηρίζουν πως είναι «απλώς φίλοι».

Τόσο καιρό διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους πως δεν τρέχει απολύτως τίποτα μεταξύ τους, πως είναι μόνο φίλοι και τίποτε παραπάνω από φίλοι και πως όλα αυτά περί ερωτικών σχέσεων είναι «σκέτες μπούρδες». Και είχαμε κάθε καλή διάθεση να τους πιστέψουμε. Οι τελευταίες φωτογραφίες της Mila Kunis και του Ashton Kutcher, όμως, μόνο «φιλικές» δεν χαρακτηρίζονται.

Οι δυο «φίλοι», ήταν μαζί τις προάλλες στο πάρτυ για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας για τον Steve Jobs, στην οποία ο Ashton ενσαρκώνει τον θρύλο της Apple, και ο φακός των παπαράτσι κατάφερε να τους απαθανατίσει στην πιο τρυφερή και προσωπική στιγμή τους μέχρι τώρα. Η Mila κάθεται στα πόδια του Ashton κρατώντας τον αγκαλιά γύρω από τους ώμους, ενώ αυτός έχει σκύψει προς το μέρος της για ένα φιλί. Σύμφωνα μάλιστα με τους παρευρισκόμενους στο πάρτυ, οι δυο τους δεν είχαν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλο.

Ελπίζουμε μόνο να έχει πάει ήδη κάποιος στο σπίτι της Demi Moore να της κάνει παρέα, γιατί μόλις μάθει τα νέα ίσως να μην είναι και τόσο ψύχραιμη.

Διαβάστε επίσης:

Μila Kunis: Πάχυνε και νιώθει πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Mila Kunis- Ashton Kutcher: Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;

Ashton Kutcher: Κάνει ακόμα παρέα με την κόρη της Demi Moore (που θα μπορούσε να είναι και κοπέλα του)