Jessica Biel-Justin Timberlake: To hot ζευγάρι σε παραλία του Puerto Rico

Γωγώ Φούντα
Jessica Biel-Justin Timberlake: To hot ζευγάρι σε παραλία του Puerto Rico

Σέξι κι όποιος αντέξει!

H Jessica Biel φημίζεται για το καλογυμνασμένο της κορμί και μάλιστα το απέδειξε περίτρανα με τις πρόσφατες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο φακός λοιπόν, συνέλαβε τη διάσημη ηθοποιό και τον επίσης διάσημο αρραβωνιαστικό της, Justin Timberlake, σε παραλία του Puerto Rico να παίζουν ρακέτες (τακα τούκες κι αυτοί) και να επιδεικνύουν τα σέξι τους κορμιά.

Η 30χρονη star φορούσε ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι το οποίο αναδείκνυε υπέροχα τους σφιχτούς της γλουτούς ενώ ο Justin μία βερμούδα στα χρώματα του μαύρου και του μπλε.

Τα δύο πιτσουνάκια φαίνονταν πολύ ερωτευμένα, και πώς να μην είναι άλλωστε αφού σε λίγο καιρό παντρεύονται, και κυρίως fit. Μάλιστα, η διάσημη καλλονή, σε συνέντευξή της λίγες μέρες πριν αποκάλυψε τα μυστικά του... killer κορμιού της.

Κολύμπι, τρέξιμο στο διάδρομο και yoga βρίσκονται στο καθημερινό της πρόγραμμα ενώ γυμνάζεται και με personal trainer. « Είναι πολύ σκληρή άσκηση αλλά είναι πραγματικά πολύ ευχάριστη» λέει η διάσημη ηθοποιός.

Και μπορεί το πρόγραμμά της να είναι υπερφορτωμένο καθώς αυτή την περίοδο δουλεύει πάνω σε δύο κινηματογραφικές ταινίες, δεν παραλείπει ποτέ τη γυμναστική η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. «Ακόμα και αν η δουλειά μου τελειώσει στις 10 το βράδυ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνω γυμναστική. Εφόσον βρίσκεται στο πρόγραμμα και πρέπει, θα το κάνω»!

Μπράβο πειθαρχία η Jessica... Πώς νομίζετε ότι χτίζονται τα κορμιά;

Διαβάστε επίσης:

Jessica Biel: Ο Justin της διαλέγει τα ρούχα που θα φορέσει!

Αντιγράψτε το look: το ρετρό ponytail της Jessica Biel