Miranda Kerr-Orlando Bloom: Ένα βήμα πριν το χωρισμό;

Γωγώ Φούντα
Miranda Kerr-Orlando Bloom: Ένα βήμα πριν το χωρισμό;

H επιδημία του Hollywood χτύπησε ακόμα ένα διάσημο ζευγάρι...

Φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό οι stars του εξωτερικού έχουν βρει μία νέα ασχολία η οποία δεν είναι άλλη από τους χωρισμούς και τα διαζύγια! Μετά το πολύκροτο, λοιπόν, διαζύγιο του Τom Cruise και της Katie Holmes, αλλά και τις φήμες περί χωρισμού των Αntonio Banderas και Mellanie Griffith, μία νέα είδηση ήρθε να ταράξει τα ήρεμα (;) νερά του Hollywood.

Σύμφωνα λοιπόν με έντονη φημολογία ένα από τα πιο όμορφα και πολυφωτογραφημένα ζευγάρια, οι Miranda Kerr και Orlando Bloom οδεύουν με γοργούς ρυθμούς προς το χωρισμό!

Τις φήμες αυτές πυροδότησαν οι εμφανίσεις των δύο star, ξεχωριστά πάντα, χωρίς να φορούν τις βέρες τους! Μάλιστα, άτομο από το περιβάλλον του διάσημου ζευγαριού δηλώνει: «Πιθανότατα να υπάρχει πρόβλημα. Η Miranda τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται χωρίς τη βέρα της ενώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων τρέχει και δε φτάνει. Ίσως αυτή να είναι και η αιτία που η σχέση της με τον Orlando έχει κλονιστεί».

Από την μεριά του, ο manager του supermodel δήλωσε με πάθος: « Δεν υπάρχει απολύτως κανένα αληθές στοιχείο στο συγκεκριμένο δημοσίευμα», πιθανότατα σε μία προσπάθειά του να κοπάσουν οι συζητήσεις και οι φήμες.

Το ζευγάρι σε λίγο καιρό συμπληρώνει δύο χρόνια γάμου ενώ είναι και γονείς ενός χαριτωμένου αγοριού, του Flynn. Mάλιστα είχαν πρόσφατα απαθανατιστεί στις οικογενειακές τους διακοπές στη Ν. Ζηλανδία και φαίνονταν πιο ευτυχισμένοι και ήρεμοι από ποτέ...

Εμείς από την πλευρά μας κρατάμε τις επιφυλάξεις μας καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όλα αυτά να ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων και ευχόμαστε σε κάθε περίπτωση να μην ισχύει γιατί είναι ένα ζευγάρι που απλά λατρεύουμε!

Διαβάστε επίσης:

Ποια διάσημη μαμά προέβη σε... καυτές αποκαλύψεις;

H νέα τσάντα της Miranda Kerr