To Σ/Κ των stars: Το Ακρωτήρι και η Επίδαυρος είχαν την τιμητική τους!

Γωγώ Φούντα
To Σ/Κ των stars: Το Ακρωτήρι και η Επίδαυρος είχαν την τιμητική τους!

Aκόμα ένα Σαββατοκύριακο η εγχώρια showbiz πήγε παντού!

Το καλοκαίρι έχει μπει πλέον για τα καλά με τον Ιούλιο να βρίσκεται προς το τέλος του και σιγά σιγά τα νησιά και τα εξοχικά θέρετρα να γεμίζουν. Μη νομίζετε όμως ότι η Αθήνα έχει μείνει άδεια και χωρίς ζωή και συγκινήσεις. Οι αγαπημένοι μας celebrities λοιπόν, όπως κάθε Σαββατοκύριακο, έτσι και αυτό βγήκαν, διασκέδασαν και απέδειξαν ότι με καλή παρέα και κυρίως διάθεση μπορείς να περάσεις καλά οπουδήποτε.

Προς παραλία και συγκεκριμένα στο Ακρωτήρι κατηφόρισαν πολλοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz για να τιμήσουν το Στέλιο Ρόκκο ο οποίος πραγματοποιήσε live εμφάνιση στο γνωστό club. Εκεί λοιπόν εντοπίσαμε τον Αντώνη Ρέμο με την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ, την Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη και το Βαλεντίνο με τη Σάσα Μπάστα.

Εκτός από ξεφάντωμα, το Σαββατοκύριακο είχε και ψυχαγωγία και μάλιστα στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Η εξαιρετική παράσταση Ιππής του Αριστοφάνη με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη και το Γιάννη Ζουγανέλη συγκέντρωσε τις προτιμήσεις του κοινού το οποίο και έδωσε βροντερό παρόν. Εκεί λοιπόν είδαμε τον Ρένο Χαραλαμπίδη, τον Αντώνη Λουδάρο, το Χρήστο Σιμαρδάνη, το Σταμάτη Φασουλή, τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και φυσικά τις οικογένειες των πρωταγωνιστών Ελεονώρα Ζουγανέλη και Ισιδώρα Σιδέρη αλλά και τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα με το γιο τους Δημήτρη.

Ακόμα μία παράσταση πρωταγωνίστησε το διήμερο που μας πέρασε και δεν είναι άλλη από Τα Βαφτίσια του συγγραφικού διδύμου Νίκου Μουτσινά και Τζένης Διαγούπη. Στο θέατρο Βεάκειο βρέθηκαν λοιπόν ο νεαρός ηθοποιός Ορφέας Παπαδόπουλος με την αγαπημένη του και επίσης ηθοποιό Ευγενία Τσαούση, ο Στέλιος Καλαθάς, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Βασίλης Παλαιολόγος, ο Χάρης Ρώμας και η ανανεωμένη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ραντεβού το επόμενο Σ/Κ με την ευχή να μας διαβάσετε από το μέρος των διακοπών σας...

Διαβάστε επίσης:

Ζέτα Μακρυπούλια: Πού έκλεισε δουλειά για το χειμώνα;

Tα fitness μυστικά των πιο καλλίγραμμων Eλληνίδων