Mύκονος report vol3: Το celebrity νησί συνεχίζει να βουλιάζει από κόσμο!

Γωγώ Φούντα
Mύκονος report vol3: Το celebrity νησί συνεχίζει να βουλιάζει από κόσμο!

H ελληνική showbiz ψήφισε και πάλι το νησί των ανέμων...

To πιο κοσμοπολίτικο νησί της Ελλάδας συνεχίζει να σφίζει από ζωή καθώς όσο μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού ο κόσμος αυξάνεται και οι διάσημες αφίξεις γίνονται πλέον φαινόμενο καθημερινό.

Στα μυκονιάτικα σοκάκια αλλά και στις υπέροχες παραλίες ο φακός εντόπισε το Βασίλη Σπανούλη με τη σύζυγό του Ολυμπία Χοψονίδου και τον μικρό τους γιο, αλλά και τους κουμπάρους τους Νίκο Ζήση και Φανή Σκούφη επίσης με το γιο τους. Τα διάσημα ζευγάρια παραμένουν για δεύτερη βδομάδα στο νησί αποδεικνύοντας πως μάλλον περνούν πολύ καλά.

Tην καθιερωμένη του επίσκεψη στο νησί των ανέμων δε θα μπορούσε να μην κάνει και ο Αντώνης Ρέμος πάντα συντροφιά με την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ τους οποίους ο φακός συνέλαβε στα γραφικά σοκάκια κατά τη διάρκεια της βραδινής τους εξόδου.

Tρεις καλλίγραμμες κυρίες εντοπίσαμε να κάνουν τις βουτιές τους και δεν είναι άλλες από την Ντορέττα Παπαδημητρίου, πιο fit από ποτέ, αλλά και τις δύο φίλες και μοντέλα Μαρία Λουίζα Βούρου και Κατερίνα Ευαγγελινού. Άλλες δύο κολλητές και εξίσου σέξι και εντυπωσιακές παρουσίες βρέθηκαν στο νησί των ανέμων και πιο συγκεκριμένα η Έλενα Παπαβασιλείου και η Φλορίντα Πετρουτσέλι να περπατούν αγκαζέ στα σοκάκια ενώ λίγο πιο πέρα βόλταρε η Φανή Χαλκιά με μία καλή της φίλη αλλά και ο Γιώργος Πρίντεζης χωρίς την αγαπημένη του Βιβή Τσιάμη.

Tέλος, το κοσμοπολίτικο νησί επισκέφθηκε και ο Κώστας Σόμμερ με τη νέα του αγαπημένη, και εξίσου σέξι με τον ίδιο, Νάταλι.

Ραντεβού την επόμενη βδομάδα με νέες αφίξεις και ακόμα περισσότερο υλικό...

Διαβάστε επίσης:

Μύκονος report: Οι τελευταίες celebrity αφίξεις στο νησί των ανέμων

Mύκονος report vol.2: Οι νέες διάσημες αφίξεις στο celebrity νησί