Suri Cruise: Μπήκε για πρώτη φορά σε ταξί και αεροπλάνο γραμμής

Suri Cruise: Μπήκε για πρώτη φορά σε ταξί και αεροπλάνο γραμμής

Και αυτή είναι μόνο η αρχή της νέας της ζωής.

Όταν έχεις μάθει από την αρχή της ζωής σου μέχρι και τώρα, στα, έστω και λίγα, έξι σου χρόνια, να μετακινείσαι αποκλειστικά και μόνο με πολυτελή αμάξια με σοφέρ, ιδιωτικά αεροπλάνα, μέχρι και ελικόπτερα (ακόμα και για διαδρομή μισής ώρας), το να μπεις ξαφνικά σε ένα ταξί είναι, τουλάχιστον πολιτισμικό σοκ. Όταν, δε, είσαι η Suri Cruise, το πιο καλομαθημένο παιδί του Hollywood με γκαρνταρόμπα αξίας $3εκ., το σοκ αυτό είναι λίγο μεγαλύτερο.

Και όμως, η μικρή Suri, αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με τον νέο τρόπο ζωής που της έχει επιβάλει η Katie Holmes, και μέσα σε δυο μέρες μπήκε και σε ταξί αλλά και σε αεροπλάνο γραμμής, μαζί με όλους τους υπόλοιπους «κοινούς θνητούς». Εντάξει, στην πρώτη θέση έκατσαν, αλλά και πάλι, η αλλαγή ήταν μεγάλη.

Η Katie έχει αποφασίσει να μεγαλώσει την κόρη της σαν ένα ακόμα παιδί της ηλικίας της και να την κρατήσει μακριά από την χλιδή στην οποία την είχε συνηθίσει ο Tom Cruise, ένα σχέδιο που απ᾽ ότι φαίνεται ακολουθεί πιστά, παρά την όποια δυσφορία της κόρης της. Ωστόσο, όσοι βρίσκονταν μπροστά την ώρα που η Suri μπήκε στο ταξί για πρώτη φορά στη ζωή της, είπαν πως, παρότι στην αρχή έδειχνε αρκετά δυσαρεστημένη και επιφυλακτική, στην πορεία άρχισε να επεξεργάζεται τον χώρο με περιέργεια, μέχρι και να το διασκεδάζει. Αυτές είναι οι μικρές χαρές της ζωής.

Διαβάστε επίσης:

Tom Cruise: Ψάχνει σπίτι στη Νέα Υόρκη για να είναι κόντα στη Suri

Η Katie αναλαμβάνει δράση!

Katie Holmes- Suri: Μαμά και κόρη στις πιο τρυφερές τους στιγμές