Κristen Stewart: Η μεταμόρφωσή της από κοριτσάκι, σε (κατεργάρα) γυναίκα

Γωγώ Φούντα
Κristen Stewart: Η μεταμόρφωσή της από κοριτσάκι, σε (κατεργάρα) γυναίκα

Πώς μέσα σε λίγα χρόνια έγινε από αθώα παιδούλα femme fatale...

H Kristen Stewart έχει πλέον εξελιχθεί σε A-list star και έχει τον τρόπο να βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα και να φιγουράρει μονίμως στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών του πλανήτη. Και παρά το γεγονός ότι η νεαρά συνήθως μας απασχολεί για καλό σκοπό, αγκαλίτσες και φιλάκια με τον Robert Pattinson ή κάποια πρεμιέρα ταινίας, τις τελευταίες μέρες σύσσωμος ο παγκόσμιος τύπος την έχει στήσει στον τοίχο και τη χτυπά ανελέητα. Ο λόγος; Η απιστία της εις βάρος του αγαπημένου του γυναικείου φύλου και εδώ και χρόνια αγοριού της Robert με το σκηνοθέτη της ταινίας Snow white and the huntsman, Rupert Sunders!

Πώς ήταν όμως η Kristen στα πρώτα της βήματα και πριν εξελιχθεί σε γυναίκα... αράχνη; Πίσω στο μακρινό 2004, και φυσικά ανήλικη, μπορούμε να παρατηρήσουμε ένα άβγαλτο κοριτσάκι το οποίο δεν έχει καμία απολύτως αίσθηση του στυλ και προτιμά να φοράει, λογικά, ό, τι βρει μπροστά της! Φαρδύ τζιν, ορειβατικά μποτάκια και ένα τεράστιο μπουφάν συμπληρώνουν το look του σχολιαρόπαιδου και εμείς θα παίρναμε όρκο ότι το παιδί αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει star!

Eπειδή όμως ο σοφός λαός συνηθίζει να λέει, μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο μην πεις, ο οδοστρωτήρας Twillight μπήκε στη ζωή της νεαρής ηθοποιού και έφερε τα πάνω κάτω ακόμα και στην εξωτερική της εμφάνιση. Τα μαλλιά βάφτηκαν κόκκινα, το μακιγιάζ έγινε πολύ πιο έντονο και τα μίνι φορέματα σε συνδυασμό με τα ψηλοτάκουνα έγιναν πια αναπόσπαστο κομμάτι του look της. Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας της εμπιστεύονται κομμάτια τους για τις δημόσιες εμφανίσεις της, ενώ οι μετοχές της ως fashion icon ανεβαίνουν με γοργούς ρυθμούς καθώς απ' ότι φαίνεται το στυλ πάντα υπήρχε έμφυτο μέσα της.

Από τα τέλη του 2009 αρχίζει να προωθεί ένα πιο hipster look συνδυάζοντας κοντές φούστες και φορέματα με τα αγαπημένα της all-star χωρίς να χάνει στο ελάχιστο τη θηλυκότητά της και φροντίζοντας πάντα να αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της. Το χρώμα και το μήκος των μαλλιών αλλάζει ανάλογα με τις τάσεις ενώ αξέχαστη μας έχει μείνει η εμφάνισή της με Diesel blazer και μπλουζάκι D&G συνδυασμένο με ένα απλό τζιν και τιράντες στην πρεμιέρα του The Twilight Saga: New Moon στο Μεξικό.

Τα τελευταία χρόνια, και αφού η νεαρή ηθοποιός έχει ανοίξει τα φτερά της και έχει πλέον καθιερωθεί στον κόσμο του Hollywood οι εμφανίσεις της είναι πολύ πιο θηλυκές και σέξι θυμίζοντας πολλές φορές star του παλιού αμερικάνικου κινηματογράφου. Εντυπωσιακά μακριά φορέματα και διαφάνειες κάνουν όλο και πιο συχνά την εμφάνισή τους και εκ των υστέρων αντιληφθήκαμε αυτό που προσπαθούσε τελευταία να μας πει έμμεσα... Ότι δηλαδή μεγάλωσε και δεν είναι πια το κοριτσάκι της διπλανής πόρτας.

Κάτι που φυσικά αντιληφθήκαμε και εμείς και ο κακομοίρης και απατημένος Robert κατόπιν εορτής! Καθώς απ' ότι φάνηκε της Kristen δεν της αρκούσε μόνο ένας σύντροφος αλλά ήθελε και έναν... δεύτερο και μάλιστα παντρεμένο! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει τα εξής: «Υou can learn so much from bad things. I feel boring. I feel like why is everything so easy for me? I can't wait for something crazy to f**king happen to me. Just life. I want someone to f**k me over! Do you know what i mean»?

To θέμα είναι ότι τότε κανείς δεν ήξερε τι εννοούσε μέχρι που φυσικά έμαθε όλος ο κόσμος και με λεπτομέρειες! Ο Robert βγήκε ο ριγμένος της υπόθεσης και η Kristen πλέον το φυσάει και δεν κρυώνει! Την επόμενη φορά Kristen καλύτερα να προσέχεις τι εύχεσαι...

Διαβάστε επίσης:

Kristen Stewart: παραδέχτηκε δημόσια την απιστία και ζητά συγνώμη

H Kristen Stewart κεράτωσε τον Robert Pattinson (δύο φορές)