Τέσσερα χρόνια περίμενε ο David Arquette ώσπου να πει «στην υγειά μας»!

Τέσσερα χρόνια περίμενε ο David Arquette ώσπου να πει «στην υγειά μας»!

Και, μάλλον, θα χρειαστεί να περιμένει έως την αιωνιότητα μέχρι να το ξαναπεί αν θέλει να παραμείνει νηφάλιος μετά την περιπέτειά του με τον αλκοολισμό. 

Τα εκατομμύρια «στην υγειά μας» που ακολούθησαν, μετά από εκείνο το πρώτο, τον οδήγησαν σε κέντρο αποτοξίνωσης. Και δεν το λέμε εμείς αλλά ο ίδιος συνομιλώντας με την Oprah Winfrey στο πλατό της εκπομπής της. Τεσσάρων ετών τσούγκρισε την πρώτη του μπίρα, είπε, και πολλά εξηγήθηκαν για τη μετέπειτα πορεία του.

Χωρίς ντροπές και ενοχές κουβέντιασε, ακόμα, μαζί της τη δύσκολη μάχη του με το αλκοόλ καθώς και την επέμβαση της αδερφής του Patricia και της πρώην συζύγου του Courteney Cox που συνέβαλαν στην απόφασή του να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Όσο για τις φήμες που τον θέλουν να διασκεδάζει ημιμεθής σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι απάντησε πως ήταν εντελώς νηφάλιος και επέμεινε σθεναρά. «Πήγα γιατί ήταν κάτι που είχα προγραμματίσει να κάνω και ήθελα να δω αν θα τα καταφέρω να το κάνω νηφάλιος, αν θα μπορούσα να διασκεδάσω και να χορέψω και να περάσω καλά χωρίς αλκοόλ. Αυτό είναι ένα παράδειγμα του πως τα tabloids μεταστρέφουν τα γεγονότα».