Μαργαρίτες να μαδάω (απ τα νεύρα μου!) ΑΝΤ1...

Μαργαρίτες να μαδάω (απ τα νεύρα μου!) ΑΝΤ1...

Δυο κανάλια μπορεί να παρακολουθήσει ο άνθρωπος που δεν πάει διακοπές (εγώ δηλαδή), αργά τα βράδια. Το Σταρ που έχει ταινίες ωραιότατες τον τελευταίο καιρό και τον ΑΝΤ1 που έχει ένα τηλεπαιχνίδι με τις ώρες. Να κυλούν τα λεφτά ως εύρημα πάνω σε μια πλατφόρμα και να πέφτουν σε κάτι σαν κάδο σκουπιδιών και το κοινό να μη βρίσκει την λέξη «σκύλος» ή «εικόνα» και να θυμώνουν οι νεαρές ομογενείς που παρουσιάζουν το παιχνίδι απ'τη μακρινή Γερμανία, γιατί δε το βρίσκουμε!

Μόλις το ποσό εχθές το βράδυ έφτασε τα 2500 ευρώ, σκέφτηκα, δεν βαριέσαι θα πάρω και εγώ. Τα γράμματα σχημάτιζαν εύκολα τη λέξη «μαργαρίτες». Και παίρνω. «Καλείτε στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1. Η χρέωση είναι (περίπου) 2 ευρώ. Λυπάμαι χάσατε διότι η γραμμή που πήρατε δεν είναι η σωστή». Ε! Δεν τη πήρα! Μου τη δώσατε! Και αντί να βάλω μυαλό, αρχίζω με μανία και θυμό να ξανακαλώ. Και να ξανακαλώ! Τελικά μου τελείωσε η κάρτα του κινητού και ακόμα να πει κάποιος τη λέξη Μαργαρίτες. Κάποιοι που βγάζαμε γραμμή δε λέγανε άσχετα. «Πλαστικές». «Πλαστικές; Α λυπάμαι! Που το βρήκατε το πι και το λάμδα; Και δεν σας είπα εγώ πως αρχίζει από μι η λέξη; Α! Δε με προσέχετε», μάλωνε η παρουσιάστρια.

Έτσι από περιέργεια λοιπόν, ας μας δείξουν καμία φωτογραφία κάποιων από όσους έχουν κερδίσει. Όχι ότι αμφισβητούμε τη νομιμότητα του παιχνιδιού, διότι αν δεν ήταν νόμιμο, δεν θα το πρόβαλε ο ΑΝΤ1 καταρχήν, αλλά έτσι, από περιέργεια. Θα θέλαμε να δούμε τι φάτσα έχουν οι τυχεροί που πετυχαίνουν τη γραμμή και λένε «πλαστικό» αντί για «μαργαρίτες» ή βρίσκουν την περίπλοκη λέξη «σκύλος».

Σ.σ: Μου λείπει ο Χρόνης που παρουσιάζει το παιχνίδι. Που είναι ο «Χρόνης μας»με τον όποιο δεθήκαμε συναισθηματικά;